Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Valantis_Kalogiannis

Γεια σας, έχω στην κατοχή μου εδώ και λίγες μέρες τον εκτυπωτή αυτόν και για οικιακή χρήση είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω επειδή έβγαλα μόλις 500 σελίδες περίπου και το τόνερ τελείωσε, μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για πιο οικονομική λειτουργία. Το ρωτάω αυτό διότι υπόσχεται έως και 1000 σελίδες και μου φαίνεται λίγο περίεργο να τελείωσε με τις μισές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Evangelia_Morfh

Παρε toner χωρίς chip, και βάλε το τσιπ που αυθεντικού στην θέση του. Υπάρχουν αντίστοιχα βίντεο στο YouTube.

Όνομα χρήστη
George_Papatheodorou1

Να ξέρετε ότι τις σελίδες που δίνει ο κατασκευαστής είναι με 5% κάλυψη. Αν εσάς η σελίδα σας έχει περισσότερο από 5% κάλυψη τότε σίγουρα θα τελειώσεις νωρίτερα

1 Σχόλιο

klt4

Πας στα properties η preferences (Δεν θυμάμαι πως τα λέει). Ενεργοποιείς το Economode. Επιπλέον στην κάρτα Γραφικά στα preferences έχει κι άλλα κουμπάκια που που κάνεις ελαχιστοποιηση η ανενεργά διαφορά για να τυπώνει πιο οικονομικά και αχνά όμως. Τώρα στην τηλεκπαιδευση όλα τα φυλλάδια από το σχολείο με αυτές τις ρυθμίσεις τα τύπωνα. No problem στο διάβασμα τους

Όνομα χρήστη