Υπήρξα κάτοχος του Moto g2 και έχω ψiλο-κολλήσει με τα Motorola. Ερώτηση, επειδή οι διαστάσεις αυτού του κινητού είναι μοναδικές υπάρχουν ζελατίνες ή προστατευτικές θήκες; Είμαι μεταξύ αυτού και Hweui p20 lite, Honor 20 Lite. Τι θα μου προτείνατε;;;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Υπήρξα κάτοχος του Moto g2 και έχω ψiλο-κολλήσει με τα Motorola. Ερώτηση, επειδή οι διαστάσεις αυτού του κινητού είναι μοναδικές υπάρχουν ζελατίνες ή προστατευτικές θήκες; Είμαι μεταξύ αυτού και Hweui p20 lite, Honor 20 Lite. Τι θα μου προτείνατε;;;
3 Antworten
Προστατευτική θήκη σιλικόνης περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Ζελατίνα μπορείτε να βρείτε. Εγώ την αγόρασα από το επίσημο κατάστημα της Lenovo exclusive, λίγο ακριβά είναι η αλήθεια!
motorola φυσικά , είναι πολύ ανώτερο από από τα άλλα που σκέφτεσαι , ποιότητα κατασκευής και για τρία χρόνια ( απο την ημερομηνία παρουσίασης του μοντέλου) καινούργιο λογισμικό ,οσό για τις θήκες , εχει στη συσκευασία μια διάφανη πολύ καλή , τα υπολοιπά από internet
Έχω το Motorola One Vision περίπου 2 μήνες. Είναι μια χαρά κινητό και είμαι πολύ ικανοποιημένη αν και δεν είχα ξαναπάρει Motorola μέχρι τώρα. Γρήγορο και με καλή κάμερα/φωτό. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις δε χρειάζεται να αγοράσεις θήκη (έχει ήδη από τη συσκευασία προστατευτική θήκη) αλλά μου πήρε λίγες μέρες μέχρι να βρω ζελατίνα.