Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
CrAzY_LoTe

Ρε παιδια εγω το εχω συνδεδεμενο στο ενα πηνιο αμα συνδεσω και τα 4 συν με συν και πλην με πλην ή συν με πλην και πλην με συν με χαμηλο γκαειν αν παω πανω απο 20 τη πηγη σβηνει ο ενισχυτης τι φαση?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Drifter_mike

Στην πρώτη περίπτωση έχεις συνδέσει παράλληλα τα πηνία οπότε η τελική αντίσταση είναι 1 ohm δηλαδή αναγκάζεις τον ενισχυτή να στείλει πολύ ρεύμα στο sub και υπερθερμαίνεται γιαυτό κλείνει. Η δεύτερη περίπτωση είναι επίσης λάθος. Επειδη αποτι κατάλαβα από το παρακάτω μήνυμα σου θες η αντίσταση να είναι 4 ohm ο σωστός τρόπος είναι να συνδέσεις τα πηνία σε σειρά , σου έγραψα παρακάτω το πώς. Επίσης σιγουρέψου ότι ο ενισχυτής σου μπορεί να γεφυρωθεί δηλαδή ότι μπορείς να συνδέσεις το συν του sub στο κανάλι 1 πχ και το πλην στο κανάλι 2 για παράδειγμα. Αυτό ονομάζεται γέφυρα και το κάνεις για να δώσεις περισσότερα watt σε ένα ηχεία (στα subwoofer συνήθως).

2 Σχόλια

CrAzY_LoTe

Φιλε σε ευχαριστω ηταν τετρακαναλος ο ενισχυτης πλεον πηρα αλλον ενυσχητη καθαρα για αυτο το σαμπγοουφερ ο οποιος ενυσχητης ειναι ο trf smd600.1d εγω θελω να παιζει καλα το σαμπ να εχει αρκετο μπασο δηλαδη να παιξει τερμα σε αυτον τον ενυσχητη πως θα το συνδεσω?ο ενυσχητης αυτος ομως παιζει μονο γεφυρομενος αν μπορεις να βοηθησεις φιλε

Andreas_Veska

αν ειναι ευκολο αδελφε στειλε μια φωτο να δουμε τις γεφυρώσεις από τον ενισχυτη σου στο hub. ευχαριστώ

Όνομα χρήστη