μπορώ να το συνδέσω ασύρματα με το ρούτερ η πρέπει να βάλω καλώδιο? και αν είναι μακριά από το ρούτερ δηλαδή αν είναι στον πάνω όροφο το ρούτερ και εγώ βάλω αυτό στον κάτω θα πιάνει καλά?
See in detail the terms of use for the Product Questions
μπορώ να το συνδέσω ασύρματα με το ρούτερ η πρέπει να βάλω καλώδιο? και αν είναι μακριά από το ρούτερ δηλαδή αν είναι στον πάνω όροφο το ρούτερ και εγώ βάλω αυτό στον κάτω θα πιάνει καλά?
1 Reply
Ναι μπορείς ασύρματα να κάνεις repeat ή και WISP. Αλλά λειτουργεί μόνο με DHCP (αυτόματη IP, αν θες βάζεις ρύθμιση στο router στο οποίο θες να συνδεθείς στατική IP).
Αναλόγως το πόσο χοντροί είναι οι τοίχοι των δωματίων. Συνήθως δεν υπάρχει θέμα.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι modem/router έχεις και αν ξέρεις αν είναι WiFi 4, 5 ή 6?
2 Comments
Ευχαριστώ! έχω cosmote αλλά δεν ξέρω τι wifi έχω νομίζω 5 η 6 αλλά δεν είμαι σίγουρος
Υποθέτω έχεις το Speedport Plus (ένα άσπρο ρουτεράκι που γράφει Cosmote πάνω δεξιά). Αμφιβάλλω για το αν έχει έστω WiFi 5.
Προσπάθησε όμως να το συνδέσεις από το σημείο που θες να το στήσεις και να κόψεις γενικότερα το πόσο καλά αποδίδει.