για κάποιο λόγο ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να βρει το ίντερνετ ενώ στο κινητό το έχω κανονικά. ξέρει μήπως κάποιος τη μπορεί να φταίει? ευχαριστώ
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
για κάποιο λόγο ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να βρει το ίντερνετ ενώ στο κινητό το έχω κανονικά. ξέρει μήπως κάποιος τη μπορεί να φταίει? ευχαριστώ
2 Răspunsuri
Καλησπέρα σας μια περίπτωση είναι να έχετε το ρουτερ σε καναλι(νούμερο δηλαδη) που η κάρτα δικτυου/κεραία να μην εντοπίζει ενώ το κινητο το αντίθετο...μπείτε στο interface του ρουτερ βάλτε το κανάλι σε νούμερο 4-5-6-7 κάντε save και δοκιμάστε παλι
1) Ποιος είναι ο υπολογιστής σου (μοντέλο ακριβώς)
2) Έχεις κάνει όλα τα απαραίτητα updates - υπάρχει πιθανότητα να είναι Windows/WiFi driver θέμα
3) Βρίσκει άλλα δίκτυα π.χ. ένα hotspot απο κάποιο κινητό ή του γείτονα και δεν βρίσκει μόνο του Xiaomi router ο υπολογιστής ? Κατάλαβα σωστά το πρόβλημα ?
Στη θέση σου θα δοκίμαζα και τυχόν firmware update του router αν υπάρχει διαθέσιμο μέσω της Xiaomi για αρχή και μετά ψάξιμο Google/YouTube για περαιτέρω troubleshooting. Επίσης ένα reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις πολλές φορές λύνει προβλήματα.