Καλημέρα , ποσο καλά συνεργάζεται (συνδεσιμότητα , τηλεχειρισμός κλπ ) η συγκεκριμμένη ηχόμπαρα με την τηλεόραση (SONY 55XF9005) ....Παρακαλώ οποίος εχεί κάποια εμπειρία να μου απαντήσει.....σας ευχαριστώ !!!
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλημέρα , ποσο καλά συνεργάζεται (συνδεσιμότητα , τηλεχειρισμός κλπ ) η συγκεκριμμένη ηχόμπαρα με την τηλεόραση (SONY 55XF9005) ....Παρακαλώ οποίος εχεί κάποια εμπειρία να μου απαντήσει.....σας ευχαριστώ !!!
1 Отговор
Έχω ακριβώς αυτό το συνδιασμό. Με HDMIarc δεν έχω πρόβλημα. Μερικές φορές αργεί να μπει στο παιχνίδι η ηχόμπαρα όταν ανοίγω την τηλεόραση )20 δευτερόλεπτα περίπου). Η ένταση είναι πάντα στο 14 όταν ανοίγεις την τηλεόραση/ηχόμπαρα και καλό είναι να έχεις το νου σου. Προλαβαίνεις να ρίξεις την ένταση πριν ακουστεί κάτι. Τηλεχειρισμός από το sony remote κανονικά. Το δικό του remote για τις δικές του επιλογές (μπάσα, πρίμα, 3d κτλ). Γενικά πολύ καλή αναβάθμιση σε σχέση με τα ηχεία της 9005.
2 Коментара
Ευχαριστώ πολύ …δηλαδή για να το καταλάβω όταν ανοίγει η TV , η ένταση της ηχόμπαρας αυτόματα ρυθμίζεται στο 14 ,το οποίο είναι δυνατή ή χαμηλή ένταση ????….. θα ενοχλήσει ας πούμε μέσα στην νύχτα κατά το άνοιγμα ????…. από το SONY remote τι λειτουργιές ελέγχεις?????….. η ηχόμπαρα ταιριάζει (δλδ θα χωρέσει στο κενό μεταξύ τον στηριγμάτων της βάσης της TV) ????? και τέλος αν βαθμολογούσες τον ήχο της TV χωρίς ηχόμπαρα με 1 , η αναβάθμιση του ήχου με την ηχόμπαρα με μεγιστο το 10 , ποιον βαθμό θεωρείς κατά την άποψη σου θα έφτανε…. ????? Ευχαριστώ και πάλι…
Η ένταση στο 14 είναι δυνατή για βράδυ. Αλλά από τη στιγμή που θα δεις να ανάβει η μπάρα έχεις αρκετό χρόνο να τη ρίξεις ακόμη και στο μηδέν. Από το remote της sony ελέγχεις μόνο την ένταση. Η μπάρα χωράει οριακά ανάμεσα στα πόδια της τηλεόρασης και κάθεται πολύ μπροστά. από ήχο..... έχεις μπάσα που η τηλεόραση έχει μηδέν για εμένα, διπλάσια ένταση αν την θέλεις και αν πρέπει να τη βαθμολογήσω με την tv στο 1, θα έβαζα ένα 7. Γενικά ο ήχος δεν έχει καμιά σχέση με τα ηχεία της tv αλλά αυτό νομίζω θα ισχύει και με τις περισσότερες ηχόμπαρες.