What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Lazaros AR

Είμαι στο ψάξιμο για αγορά τηλεόρασης 49-55" 4Κ με 120Ηz και τα χαρακτηριστικά αυτής της τηλεόρασης μου τράβηξαν το ενδιαφέρον. Ήμουν έτοιμος να προβώ στην αγορά της αλλά όταν την είδα δίπλα σε μια QLED της Samsung των 1200€ (σύμφωνοι πολύ άδικη σύγκριση) όπως και μία LG 55SK8100 των 700€ αλλά και μία Sony KD-55XF9005 των 800€,ενώ η κίνηση φανταστική ελέω των 120Hz και το πλαίσιό της πανέμορφο,τα χρώματά της έμοιαζαν "ξεπλυμένα" (ιδίως το πορτοκαλί), το contrast της (το μαύρο) όχι τόσο έντονο και κυρίως η φωτεινότητά της αρκετά χαμηλότερη. Ο πωλητής με άφησε να παίξω λίγο με τις ρυθμίσεις, δοκίμασα αρκετά προφίλ (dynamic κλπ) όπως επίσης προσπάθησα και χειροκίνητα να πλησιάσω την ποιότητα εικόνας των διπλανών τηλεοράσεων δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης ένα άλλο μικρό ψεγάδι που βρήκα είναι η έλλειψη υποδοχής εξόδου ήχου 3.5mm. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποια ρύθμιση που δε βρήκα και ήταν απενεργοποιημένη αλλά το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που με έβαλε σε σκέψεις να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω και να πάω σε κάτι καλύτερο. Θα ήθελα την άποψη και τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Username

2 Replies

NikolasR6

3.5mm Δεν θα βρεις πουθενα πια...παιδιον δοξης λαμπρον για τις ηχομπαρες καλε μμ φιλε δυστηχος!!

Username
stavraras.melekos

Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι τι ζητά ο κάθενας ξεχωριστά. Τα πάντα βέβαια έχουν βασικό rating σχέση ποιότητας τιμής και reviews. Ψάξε στο YouTube για reviews. Πάντως έχει δυνατά χαρτιά. Υπόσχεται πολλά οπότε δε θα φοβόμουν εκτός αν η προηγουμενη tv μου ήταν oled φετινή η περσινή.

3 Comments

Lazaros AR

Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλύτερες τηλεοράσεις, αλλά με αυτά τα χρήματα ή κοντά σε αυτό το κόστος με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά (τουλάχιστον στα "χαρτιά") λίγες. Κάποια στοιχεία προανέφερα ως παρατηρήσεις τα έχω συναντήσει και σε σχόλια σε διάφορα ξένα forums και video στο youtube. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως κάποιοι αναφέρουν ότι η εικόνα δεν είναι η αναμενόμενη βάσει χαρακτηριστικών και μετριάζει το τελικό αποτέλεσμα προβολής, τόσο ώστε να σε βάλει σε σκέψεις ακόμα και για αυτά τα λεφτά. Γι' αυτό ρωτάω εδώ, αν έχει κάποιος εμπειρία για μια πιο αντικειμενική σύγκριση μεταξύ παρόμοιων μοντέλων.

soctap

Εχω το συγκεκριμενο μοντελο 20 μερες και το επελεξα αφου τα ειδα διπλα διπλα με πολυ ακριβοτερα μοντελα. Η σχεση τιμης - αποδοσης ειναι μακραν υπερ της Hisense. Καποια ψιλοθεματακια επιλυονται με software update καθως ειναι σχετικα νεο μοντελο.

Jimmy_Pats

Έχω την 50αρα 7qf ...η τηλεόραση δεν πεζεται κατέβασα κ ένα καλιμπραρισμα με 5 ευρώ για τα χρώματα.. έβαλα οανω κ ένα chromecast 4k dolby vision κ Αtmos...η οικονομική γαμαει γιατί είναι κ qled ο ήχος με το home theater τρομερός πολύ ευχαριστημένος με τα 509 ευρώ.. αλλιώς με τα ίδια δεδομένα πας πάνω από 1000αρικο

Username