Έχει κανείς άλλος θέμα να τη συνδέσει με την εφαρμογή? Αναβοσβηνει γρήγορα όπως λένε οι οδηγίες και λίγο αφού ξεκινήσει η διαδικασία για το pair, μένει σταθερά αναμμένη αλλά δε συνδέεται ποτέ. Έχω δοκιμάσει με 2 κινητά και σε διάφορα ντουι..
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχει κανείς άλλος θέμα να τη συνδέσει με την εφαρμογή? Αναβοσβηνει γρήγορα όπως λένε οι οδηγίες και λίγο αφού ξεκινήσει η διαδικασία για το pair, μένει σταθερά αναμμένη αλλά δε συνδέεται ποτέ. Έχω δοκιμάσει με 2 κινητά και σε διάφορα ντουι..
1 Reply
4 Comments
Και εμένα τις πρώτες τέσσερις μέρες αυτό μου έκανε, ωστόσο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, άνοιξε κλείσε κτλ, επανεγκατάσταση εφαρμογής έστρωσε και τώρα λειτουργεί απροβληματιστα
θελει 3-4 φορες να παιξεις με τον διακοπτη και μετα συνδεεται
Πρέπει να έχουν καλή συνδεση η λαμπες με το ρουτερ και το κινητό μαζί
Το πρόβλημα σε μένα τελικά ήταν το router που χρησιμοποιούσα για να συνδέσω τη λάμπα. Λειτουργούσε σαν δεύτερο router συνδεδεμένο σε αυτό του παρόχου, αλλά δημιουργούσε δικό του υποδίκτυο. Όταν το σέταρα να δουλεύει σαν access point και όχι router, το πρόβλημα λύθηκε. Ο λόγος που αυτή η ρύθμιση δημιουργούσε πρόβλημα ακόμα μου παραμένει άγνωστος