Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MinimalPixel

Κάνει για χρήση ως λάμπα σε πορτατίφ γραφείου για διάβασμα η να κοιτάξω σε πιο λίγα watt αυτή με τα 11 και 10 watt ;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

evark

Εγω θα πάρω και την έκδοση στα 11W, τα 15W είναι πολλά στο λευκό, και το dimming δεν πάει πολύ χαμηλά. Βράδυ στον υπολογιστή ακόμα και το μίνιμουμ του λευκού είναι πολύ, καλά για το max δεν το συζητώ, τελείως αχρείαστο για πορτατίφ γραφείου εκτός αν θες να φοράς γυαλιά ηλίου.
Επίσης υπολόγιζε ότι είναι λίγο μεγάλη σε μήκος, και μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποια φωτιστικά (είτε να μη μπαίνει είτε να εξέχει πολύ), η εκδοση των 11W είναι λίγο πιο κοντή και πιθανόν να ταιριάζει καλύτερα.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
xrhstospotshs

Κάνει απ' την στιγμή που μπορείς να ρυθμίσεις την φωτεινότητα. Είναι μια δυνατή λάμπα αν θες τον λευκο-κιτρινο φωτισμό. Όταν βάζεις rgb μειώνεται πάρα πολύ η φωτεινότητα

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
ksifias2001

ειναι αρκετα δυνατη αλλα εφοσον εχει το dimmer μπορεις να το ελεγξεις και να το ρυθμισεις με βαση το πως σε βολευει, ειναι τελεια μεχρι στιγμης για εμενα.

2 Σχόλια

kapsouli

Επίσης ρυθμίζεις και την θερμοκρασία του λευκού, ψυχρό, θερμό ή οπουδήποτε ενδιάμεσα, οπότε κάνει για όλες τις προτιμήσεις

Όνομα χρήστη