What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Panos___

Είχα (και έχω ακόμα εδώ και χρόνια!) μια παρόμοια Rgb λάμπα, τοποθετημένη δε φωτιστικό σαλονιού. Είναι πρώτης γενιάς αλλά δουλεύει ακόμα άψογα.
Έχω μια ερώτηση. Αυτή η λάμπα που έχω λειτουργεί με χειριστήριο μόνο δεν είναι smart. Το θέμα μου είναι πως αν την ανοίγω από τον διακόπτη, αυτή ξεκινάει πάντα στη λειτουργία εναλλαγής χρωμάτων. Πρέπει δλδ να χρησιμοποιηθεί και το χειριστήριο της ώστε να παραμείνει σε λευκό χρώμα πχ.
Αυτό δεν βολεύει καθόλου για πηγή κυρίου φωτισμού σε δωμάτιο πχ, γτ μπαίνοντας και πατώντας τον διακόπτη δεν έχεις φως σταθερό αλλά την εναλλαγή.η μόνη λύση για να ανάβει με ένα μόνο χρώμα είναι να ανοίξω διακόπτη, να πατήσω από το χειριστήριο το λευκό χρώμα και όταν θέλω να κλείσω τα φώτα να κλείνω πάλι από το χειριστήριο αφήνοντας τον διακόπτη ανοιχτό ουσιαστικά για να μη χαλάσει η ρύθμιση. Δεν βολεύει λοιπόν να την λειτουργώ έτσι για κύριον φως. Η ερώτηση είναι αν αυτό το φαινόμενο υπάρχει και σε αυτή τη λάμπα. Εγώ θέλω να την βάλω στο υπνοδωμάτιο μου και να την ανοιγοκλεινω από τον διακόπτη όπως μια κοινή λάμπα. Θα ανάβει σε λευκό φως από προεπιλογή η θα πρέπει αναγκαστικά να το φτιάχνω αυτό από το κινητό; Ελπίζω να έγινα κατανοητός συγνώμη για το σεντόνι!

Username

1 Reply

evark

Με τον διακόπτη ανάβει στην τελευταία κατάσταση που ήταν πρίν σβήσει....

Username