What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
CDM!

Πολύ καλή εικόνα, καλός ήχος, Netflix με το πάτημα ενός κουμπιού. Το καπάκι στο τηλεχειριστήριο σε παιδεύει, μόνο αν δεν έχεις διαβάσει τις οδηγίες. Έχω ένα θέμα, πρόσβαση στο internet με wifi έγινε αμέσως πατώντας το κουμπί wpn του router, όμως κάθε φορά που κλείνει η τηλεόραση έχει χάσει την σύνδεση και πρέπει να ξαναβρώ το δίκτυο. Μάλλον κάτι έχω κάνει λάθος. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.

Username

1 Reply

xristosz27

@CDM! καλησπερα, δοκιμασε να κανεις reset τις ρυθμισεις της τηλεορασης! θελω να σε ρωτησω κατι μιας που την εχεις κ θελω κ γω να την παρω. διαθετει screen mirroring? δηλαδη να συνδεεις ασυρματα το κινητου σου πχ και να βλεπεις την οθονη στην τηλεοραση σου! οχι μονο youtube . τα παντα που βλεπεις στο κινητο να τα βλεπεις στην τηλεοραση

6 Comments

xristosz27

Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ την περιμένω εδώ κ μέρες από την κούριερ!!

Nikos515022

Εχω μεινει ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανα,ειναι πολυ τιμια τηλεοραση και εχει τα παντα.
By the way,μπορεις να συνδεσεις τηλεφωνο/ταμπλετ με την τηλεοραση πανευκολα ακομα και χωρις data ή wifi.
Δημιουργεις ενα hotspot στο κινητο σου,συνδεεσαι απο το μενου της τηλεορασης σε αυτο το δικτυο ,κατοπιν ανοιγεις την εφαρμογη screen mirroring της φορητης συσκευης σου και αυτο ηταν...Ολα δουλευουν αψογα.

yiotis85

Ευχαριστώ και τους δύο.Αυτή τη λύση θα ακολουθήσω μιας και τα έπαιξε η τηλεοραση και αναβοσβήνει μόνη της, με αποτέλεσμα να χάνει τον κωδικό wifi.

Username