За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Nikos_Pap67

Καλησπέρα... Όποιος την έχει μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες;; Έχω την κάρτα και αντιμετωπίζω ορισμένα προβκηματα...
1ο) Στο λολ η φωτεινότητα τρεμοπαιζει και τρώει κάτι κολλήματα fps drops
2ο) Στο radeon settings η θερμοκρασία της κάρτας σε idle ειναι 50 βαθμούς το οποίο το θεωρώ λίγο τσιμπημένο
3ο) Στην αρχή έπαιζα bf5 κανονικά όλα ultra και έτρεχε πολύ καλά.... Μετά από λίγο καιρό ενώ παίζω bf 5 μου βγάζει ξαφνικά μαύρη οθόνη μέσα στην πίστα και δν κάνει τίποτα (δεν έχω ούτε ήχο ούτε εικόνα)
Αυτά... Συγγνώμη αν κούρασα

Потребителско име

2 Отговора

Nik_Avlos

Εχουν θεματα οι drivers γενικα.Εγω εχω crashes στο Tom clansky αλλα υπαρχουν 45 σελιδες με το ιδιο προβλημα στο σαιτ της ubisoft.Για την θερμοκρασια στο
adrenaline 20,πας global tuning ,manual ,fan tuning enabled,adv enable.Εγω εκει με fan speed p1-p5= 13,25,32,44,57 και απο κατω temp 30,50,60,70,80 και apply ,εχει μπει το fan speed στις 716 στροφες idle και η θερμοκρασια 38.Παρα πολυ αθορυβα.Βεβαια επειδη ειπαμε οι drivers ειναι χαλια,συχνα χρειαζετε να τα ξανασωσεις απο την αρχη.Δες και το msi afterburner.

Потребителско име
Mishima_Style

Ενδεχομενως η καρτουλα ειναι μια χαρα. Ισως το προβλημα ειναι το τροφοδοτικο. Το τελευταιο που ειπες το αντιμετωπιζα και εγω στο παρελθον (οχι με αυτη την καρτα). Αλλαξα τροφ. και ολα κομπλε. Τι τροφ. εχεις;

1 Коментар

Nikos_Pap67

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση... Δεν πιστεύω να είναι το τροφοδοτικό διότι το τροφοδοτικό μου είναι το Rx 650W της Corsair...

Потребителско име