Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lazgets1

Εχει ακομα θεμα με τη θερμοκρασια η το φτιαξαν; γιατι αν ειναι να τηγανιζει αβγα στο backplate να παω στην 5600 xt και να θυσιασω λιγη αποδωση.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

7 Σχόλια

Lazgets1

Δεν εχω δει παραπονα για την 5600xt. Σε αντιθεση με την 5700xt που εχει θεμα λογω βαρους της ψυχτρας η οποια δεν ειναι καλα στερεωμενη στο backplate και πιανει μεχρι και 73 βαθμους (20 περισσοτερο απο την 5600xt)

stakyr1

Εγω την έχω ένα χρόνο και δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Έχω 2-3 ανεμιστήρες στο κουτί και κρατάνε καλή θερμοκρασία. Έχω σταματήσει να βλέπω την θερμοκρασία

Pasxalis_321

φιλε μου διαβαζω το σχολιο σου...ποια καρτα δουλευει στους 53 βαθμους?γιατι γραφεις ποιανει 73 βαθμους...πιστευεις οτι η 5600xt δουλευει στους 53?

Lazgets1

pasxalis_321 ετσι ειχα δει σε βιντεο. Δεν ξερω τι φταξαν ακριβως αυτη τι στιγμη αλλα τοτε συμφωνα με το hardware unboxed 73 βαθμους επιανε η 5700 xt. Εγω παντως πηγα στην 2070 super που δεν εχει θεματα ουτε με τις θερμοκρασιες ουτε με black screen και αποτι φαινεται ευτυχως που δεν πηγα σε amd παλι. Αν και στους επεξεργαστες τους ειμαι πιστος ολες οι amd καρτες που ειχα εβγαζαν διαφορα θεματα.

stakyr1

Ξέχασες να μας πεις όμως και πόσα εδωσες για μια παρομοια καρτα

Lazgets1

150 ευρω παραπανω. Μπορεις να το δεις και μονος σου απο το skroutz δεν ειναι και πολυ δυσκολο φιλε μου. Οσο για το παρομοια δεν θα το ελεγα. Η 5700 xt δεν υποστηριζει καν raytracing ουτε dlss. Και αν κανεις μια ερευνα σε σχεση με την 2070 super θα δεις οτι η 5700 xt ουτε την 2060 super δεν φτανει σε παιχνιδια οπως watch dogs legion και black ops cold war με dlss.

Lazgets1

γενικα αδερφε μου μην απαντας σε σχολια για καρτες γραφικων γιατι δεν ξερεις πολλα πραγματα. Καταρχην μου ειπες πως η 5600 xt εχει ιδιες θερμοκρασιες με την 5700 xt και τωρα μου λες οτι η 2070 super ειναι παρομοια της 5700xt και σου εξηγησα γιατι εχεις λαθος, Και επισης εσυ εκανες την επιλογη σου εγω τη δικια μου, το οικονομικο που εθιξες μπορει εσενα να σε πειραζει αλλα εγω δεν μετανοιωσα τιποτα με τα 150 ευρω παραπανω γιατι ξερω καλυτερα απο εσενα τα χαρακτηριστικα της καθε καρτας και αν τα αξιζε.

Όνομα χρήστη