ειναι καλο και ανθεκτικο η κολλαει συνεχεια και πολλα παιχνιδια δεν μπαινουν??? και κατι αλλο η μπαταρια κραταει πολλυ η φευγει νερο???
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
ειναι καλο και ανθεκτικο η κολλαει συνεχεια και πολλα παιχνιδια δεν μπαινουν??? και κατι αλλο η μπαταρια κραταει πολλυ η φευγει νερο???
3 Antworten
Η μπαταρία κρατάει μια χαρά ειδικά αν η φωτεινότητα δεν ειναι στο μέγιστο. Όλα τα παιχνίδια που έχω μέχρι τώρα δεν είχαν θέμα στο να μπουν και να παίξουν και είναι αρκετά ανθεκτικό αν και η οθόνη μπορεί να γρατζουνιστει εύκολα οπότε προτείνω ένα προστατευτικο τζαμακι.
δεν έχω κάποιο παιχνίδι που να έχει κολλήσει.
Η μπαταρία του αντέχει σίγουρα 4 ώρες αλλά μπορείς απλά να το αφήσεις στην βάση του και να συνεχίσεις στην τηλεόραση.
Αν κατεβάσεις πολλά παιχνίδια, και δεν τα πάρεις σε φυσική μορφή, τότε μετά από τα 6-9 παιχνίδια ίσως να χρειαστείς μια έξτρα κάρτα μνήμης για περισσότερο χώρο
Γειά σου. Εγώ το έχω σχεδόν 2 μήνες και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα. Τα παιχνίδια παίζουν κανονικά και όχι, δεν κολλάει. Όσο για την μπαταρία, αν το καις χωρίς διαλείμματα, 4-5 ώρες ίσως να κρατήσει, μέχρι εκεί. Τώρα, αν αγοράσεις και σου βγει ελαττωματικό, ΔΕΝ θα φταίει η κονσόλα,αλλά το κατάστημα που δεν πρόσεξε το προϊόν ή από εκεί που τους το πήγαν.