Καλησπέρα στους λάτρεις των iPhone! Ειμαι κάτοχος android απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου να εχει κινητό! Συγκεκριμένα τώρα εχω το Samsung Galaxy a6 plus duos. Θα ήθελα να μάθω εαν ακομα και σήμερα μετα απο τοσα iPhone που βγήκαν αξίζει να αγοράσει κάποιος το 11 pro. Είμαι σε ενδοιασμό!
10 Comments
Θέλω να κανω αλλαγή απο samsung σε iphone όμως δεν ξερω εαν γενικά αξίζουν τα iPhone. Για αυτό είμαι σε ενδοιασμό
@ Χμ. Έχεις εγκατεστημένα apps από πήγες εκτός του play store, πολλή μουσική ή custom rom;
Έχω αρκετή μουσική περίπου 180 τραγούδια, τίποτα εκτός του play store. Τι ειναι το custom rom?
@kikh2003 Αφού δε ξέρεις τι είναι η custom rom, δε χρειάζεται να μάθεις τώρα. Όσο για τη μουσική, υπάρχουν τρόποι να κατεβάσεις τα κομμάτια σου αλλά δε γνωρίζω. Αν μιλάμε για εφαρμογή επί πληρωμή (spotify) μια χαρά, αν είναι εγκατεστημένα με "σπασμένο" τρόπο, ο τρόπος είναι δυσκολότερος, όμως εγώ έχω σπότιφαϊ οπότε δε ξέρω τη διαδικασία.
Έχω την εντύπωση πως τα iPhone έχουν δικό τους τρόπο για να κατεβάζεις τραγούδια .Δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα αυτό για μένα για να μην το αγοράσω. Αρχίζω να το σιγουρεύω το ότι θέλω να αγοράσω iPhone απλά Είμαι ανάμεσα στο 11 στο 11 Pro και το 12 δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο βέβαια θέλω Κάποιο που να έχει παραπάνω από 6 ίντσες οθόνη Γιατί αυτό που έχω τώρα είναι 6,1 και έχω μάθει και βολεύομαι καλύτερα στα κινητά με μεγάλη οθόνη
iPhone 11 ποίο όμορφο εμφανισιακά με ματ πίσω όψη
@kikh2003 ο τρόπος για να κατεβάζεις τα τραγούδια στα iphone είναι είτε από το itunes που πληρώνεις είτε από μία εφαρμογή τύπου spotify αν σου το επιτρέπει. Αυτό που κάνουμε στα android να κατεβάζουμε μουσική από όπου θέλουμε δε το συναντάμε. Τώρα, αν υπάρχει άλλος τρόπος, δε ξέρω. Όσο για την επιλογή κινητού, εδώ μπορώ και πάλι να σε βοηθήσω..
Το iPhone 11 είναι σίγουρα το πιο value for money γιατί, μπορεί να έχει την χαμηλότερη τιμή από τα τρία, αλλά εξοπλίζεται με υπέροχα χαρακτηριστικά.
iPhone 11 Pro δε θα πρότεινα γενικώς, οπότε θα πω δυο τρία πράγματα και για το 12. Να το πάρεις μόνο εάν θέλεις 5G, μία καλύτερη οθόνη (όχι ότι του 11 είναι κακή, προς θεού...) και καλύτερες επιδόσεις στον επεξεργαστή (έχεις Galaxy A6 Plus duos... δε νομίζω να έχεις παράπονο με κανέναν από τα δύο chipset). Συμπεραίνοντας, θα έπαιρνα το 11 γιατί, αν και δύο ετών κινητό, είναι ο ορισμός του vfm. Τέλος, αυτό που είπε ο @xkalousis θα το χαρακτήριζα ψέμα, γιατί ο σχεδιασμός του 12 είναι πιο ορθολογικός και πιο ματ. Ωστόσο, μοιάζει αρκετά με του 11, να μπει στα πλεονεκτήματα;
Σήμερα παρέλαβα το iPhone 11 και πραγματικά έχω μείνει άφωνη.. από σχεδιασμό άψογο.. για το λογισμικό δεν το συζητάω καν Απλά τέλειο.. μετα απο πολλές συζητήσεις κατάλαβα πώς το 12 ειναι αντιγραφή του 11 με την μονη αλλαγή στον εξωτερικό σχεδιασμό και το 5g
@kikh2003 και καλά έκανες που πήρες το 11????
Το μονο που με νευριασε ειναι πως δεν εχει φορτιστη