Αξίζει η αλλαγή από Galaxy s20 PLUS σε 11 pro max? Ασχολούμαι με το μακιγιάζ και θέλω τις πιο ιδανικές φωτο, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά τα χρώματα χωρίς να τα αλλοιώνει. Υπήρξα κάτοχος του Huawei P40 pro και τα contrast ήταν πολύ ανεβασμένα με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η δουλειά μου και στην ουσία να μου είναι άχρηστο. Κατά τ άλλα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει απ το χέρι μου. Οποτε το πούλησα και πήγα στο S20 Plus. Τώρα σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά σε Iphone αλλα με προβληματίζουν τα εξής. 1ο, η χωρητικότητα του που λόγω τιμής αναγκαστικά θα πάω στο 64αρι. Μου λένε γενικα ότι η χωρητικότητα είναι πολύ κομπλέ για 10.000 φωτο πάνω κάτω και 200-300 βίντεο. Αλλα αυτό μου φαίνεται περίεργο καθώς στο 128αρι μου (Samsung) έχω λιγότερα αρχεία και δεν μου αρκεί ο χώρος. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο το λογισμικό στα iphone και συμπιέζει τα αρχεία και δε καταλαμβάνει τόσο χωρο; 2ο, η οθόνη και τα χρώματα μου φαίνονται λίγο smooth, κίτρινα και θαμπά για κάποιο λόγο σε σχέση με άλλες εταιρίες. Υπάρχει τρόπος να τα ρυθμίσω όλα αυτά; 3ο, υπάρχει τρόπος να περάσω τα αρχεία μου από andoid σε ios? Εαν ξέρετε αλλα μειονεκτηματα παρακαλώ ενημερώστε με όσοι έχετε κάνει μετάβαση από android σε ios.