What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
gfirinidis

Χαίρεται! Χρήστης Xiaomi Redmi Note 7 για 5 χρόνια. Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές ωστόσο τα βίντεο είναι άθλια καθώς τρίζει αφάνταστα ο ήχος κ σε τρυπάει τ αυτιά ιδιαίτερα όταν τραβάω μέσα σε κλάμπ η κοντά σε μεγάφωνα. Σκέφτομαι να πάω σε iPhone καθώς έχω μάθει ότι τα ηχεία είναι καλύτερα κ η ποιότητα καλύτερη. Κολλάω σε ποιο μοντέλο να πάω όμως γιατί είμαι ανίδεος. Σκοπεύω να διαθέσω 500-600€ για ένα καλό εργαλείο με άριστη εγγραφή βίντεο καθώς ανεβάζω βίντεο από εκδηλώσεις όπου παίζω μουσική. Τι μου προτείνετε;; ( Πχ Ένας γνωστός πουλάει το iPhone 11 pro max στα 550€, αξίζει; )

Username

1 Reply

jophiel

Καταρχήν όταν τραβάμε εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική δεν στεκόμαστε πολύ κοντά στο ηχείο, καθώς ο δυνατός ήχος καταστρέφει το μικρόφωνο του κινητού και παραμορφώνεται. Ότι κινητό και να πάρεις.

Δεν έχει με τη ποιότητα του κινητού. Αν θέλεις να πάρεις iPhone σε αυτά τα χρήματα, πάρε το 11.

Το 11 pro max είναι μέτρια συσκευή για τα τωρινά δεδομένα, αλλά σε μεταχειρισμένο δε μπορώ να σου πω, γιατί δε γνωρίζω σε τι κατάσταση το έχει.

Username