La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
PARASKEYI_MARGIANOU

καλησπερα! εχω βρει μεταχειριμενο 11 pro max 64gb σε καλη τιμη αλλα η μπαταρια στο 85% υγεια. Θα ειναι ενταξει? Επισης βλεπω σειρα στο ταινιομανια, θα μπορω να βλεπω και στο iphone?

Nume de utilizator

1 Răspuns

jophiel

Ποιος μπορεί να σου πει με σιγουριά αν ένα μεταχειρισμένο κινητό θα είναι εντάξει;

Αν θεωρήσουμε ότι τα υπόλοιπα είναι τέλεια, υπάρχει θέμα με τη μπαταρία. Το 85% σημαίνει ότι περίπου σε 5 μήνες θα χρειαστεί αλλαγή. Δηλαδή στα 80% θα χρειαστεί αλλαγή.

Η νέα μπαταρία σε iphone 11 pro max κοστίζει περίπου στα 100€. Οπότε βάλε και αυτό στην τιμή του και θα δεις ότι δεν είναι και τόσο καλή προσφορά όσο φαίνεται...

Μην το σκεφτείς καν να βάλεις μη γνήσια μπαταρία. Πέρα από το ότι μπορεί να προκληθεί βλάβη στο τηλέφωνο, δε μπορείς να δεις και την υγεία της και χάνεις την αδιαβροχοποίηση.
Θα πρότεινα να μην πάρεις iphone με μπαταρία κάτω από 90%. Μπορείς να κοιτάξεις και εδώ:

https://www.skroutz.gr/c/5067/refurbished-kinhta-thlefwna.html

Να μην ξεχάσω να πω ότι αν κατά λάθος το κλειδώσεις δε θα σου το ξεκλειδώσουν από την αντιπροσωπεία αν δεν έχεις απόδειξη στο όνομά σου. Πράγμα που δε μπορεί να σου παρέχει ο ιδιώτης-πωλητής του μεταχειρισμένου. Αν το πάρεις από κατάστημα, ακόμα και μεταχειρισμένο, έχεις απόδειξη στο όνομά σου.

Έχω λογαρισμό σε site που πουλάει μεταχειρισμένα και έχω πουλήσει αρκετά, αλλά σπάνια αγοράζω. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δε συμφέρουν τα μεταχειρισμένα από ιδιώτη...

Nume de utilizator