What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
bill suzuki

Καλημέρα παιδιά iphone 11 pro max η samsung galaxy note 10+ αυτό είναι το ερώτημα εσείς τι λέτε;;;

Username

1 Reply

jophiel

Σε ποιον τομέα; Εχουν διαφορετικό λειτουργικό, φιλοσοφία και hardware. Εσένα ποιος τομέας σε ενδιαφέρει; Σε νοιάζει περισσότερο πχ η ασφάλεια, οι συχνές αναβαθμίσεις και η σταθερότητα ή η εκτενέστατη παραμετροποίηση; Κανένα κινητό δεν είναι τέλειο σε όλα.

2 Comments

bill suzuki

jophiel έχω το 11 pro max και δεν μπορώ να το συνηθίσω είναι πολύ κλειστό λειτουργικό σε αντίθεση με το Note 10+ που είχα ήμουν πάντα κάτοχος android συσκευών με ενδιαφέρει η οθόνη του κινητού περισσότερο και η μπαταρία το iphone έχει μεν την σταθερότητα παίρνει αναβαθμίσεις για 5 χρόνια δεν κολλάει δεν χάνει την αξία του αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί για τόσα χρήματα και μάλλον θα επιστρέψω στα android για αυτό θα ήθελα την γνώμη σας να το κάνω η να παραμείνω στο iphone δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα μου φαίνεται πολύ ανάποδα.

jophiel

Αν δε σου αρέσει και δε μπορείς να το συνηθίσεις, τότε δεν υπάρχει κάποιο δίλλημα. Πάρε το Android κινητό.

Username