La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
bill suzuki

jophiel θα αποφασίσω σύντομα γιατί το σκέφτομαι πάρα πολύ σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Nume de utilizator

1 Răspuns

jophiel

Να σαι καλά φίλε μου. Η απάντηση είναι απλή. Μην το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει "το καλύτερο κινητό". Υπάρχει "το καλύτερο κινητό για μένα". Ο καθένας μας έχει τις δικές του ανάγκες, απαιτήσεις και γούστα. Τίποτα δεν είναι αντικειμενικό στις αγορές μας. Πάρε αυτό που κάνει καλύτερα τη δική σου δουλειά. Μην το σκέφτεσαι.

3 Comentarii

bill suzuki

jophiel κόλλησα άσχημα με το galaxy note 10+ έχεις δίκιο συμφωνώ μαζί σου ο καθένας έχει τα δικά του γούστα καλά τα iphone δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση απλά έμαθα στην ελευθερία που έχει το android και σε καμία περίπτωση το note 10+ δεν θεωρείται μια απλή συσκευή κατά την γνώμη μου πάντα έτσι και πάλι σε ευχαριστώ.

jophiel

H "ελευθερία" έρχεται με τίμημα: έλλειψη ασφάλειας και υποστήριξης αναβαθμίσεων. Αν αλλάζεις συχνά κινητό, τότε όλα καλά. Απλά θεωρώ κρίμα να πληρώνει κάποιος τόσα πολλά χρήματα για κινητό και η εταιρεία να σου δίνει αναβαθμίσεις για 1-1,5 χρόνο.

Κάποιοι θέλουν αυτή την "ελευθερία" και άλλοι θέλουν απλά "να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να σκοτίζονται. Εκεί ποντάρει η Apple. Όλα είναι θέμα γούστου.

Nionios.k

Απέφυγε να πάρεις note 10+ από Ελλάδα (και γενικά απ την Ευρωπαϊκή αγορά) γιατί δυστυχώς τα ευρωπαικά μοντέλα έρχονται με τον Exynos επεξεργαστή σε αντίθεση με τα μοντέλα Αμερικής και Κίνας που έχουν το Snapdragon και η διαφορά (σε κάμερα, θερμοκρασίες, διάρκεια μπαταρίας, ανταπόκριση κλπ.) είναι η μέρα με τη νύχτα. Ψάξε σε ebay για unlocked από ΗΠΑ. Θα σου δείξει τιμή με import charges οπότε πληρώνοντάς τα στο ebay δεν πληρώνεις τελωνείο και φπα στην Ελλάδα και έρχεται κατευθείαν στην πόρτα σου. Και εγώ είχα προπαραγγείλει το s10+ στα 1050 Ευρώ από επίσημο μεταπωλητή εδώ και πλέον το μετανιώνω γιατί δεν ήξερα ότι είχαν τόση διαφορά.

Nume de utilizator