Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
bill suzuki

jophiel αλλάζω κάθε χρόνο σχεδόν κινητό δεν τα κρατάω ποτέ οπότε προτιμώ να πάρω ένα κινητό των 300€ το πολύ θα κάνω μια χαρά την δουλειά μου και δεν θα το κλαίω αν μου πέσει κάτω ούτε να μην μου πάθει κάτι και το πληρώσω χρυσό κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις έτσι πάει.

Benutzername

1 Antwort

jophiel

Μισό λεπτό γιατί μπερδεύτηκα. Έχεις το iphone 11 pro max, που ξεκινάει λίγο πάνω από το χιλιάρικό. Είσαι σε δίλλημα γι αυτό ή το note 10+(ξεκινάει από το 800€ περίπου), ενώ έχεις ήδη το iphone 11 pro max, αλλά τελικά προτιμάς κινητά των 300€;

Το κατάλαβα καλά;

Εκτός αυτού. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η βέλτιστη εμπειρία χρήσης ΔΕΝ είναι τα δυνατά σημεία του Android απέναντι στο iOS. Από άποψη επιδόσεων η Apple έχει το δυνατότερο επεξεργαστή του πλανήτη (σε κινητό τηλέφωνο) αυτή τη στιγμή. Η κάμερα το iphone 11 pro max βγάζει τις καλύτερες νυχτερινές λήψεις σε κινητό τηλέφωνο και είναι η καλύτερη που υπάρχει χωρίς να απαιτεί επιπλέον ρυθμίσεις από τον χρήστη. Να υποθέσω ότι ούτε αυτά σε νοιάζουν και τόσο.

Το Note 10+ έχει το πενάκι. Εϊναι για ειδική χρήση, αλλά δεν κατάλαβα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ χρησιμότητά του. Το έχω δει εν δράσει και το έχω χειριστεί, αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τρελένονται τόσο αυτοί που το έχουν. Δεν τον βρήκα εύχρηστο. Περισσότερο για εντυπωσιασμό μου φάνηκε... Ίσως για κάποιους να είναι χρήσιμο, τί να πω...

1 Kommentar

bill suzuki

jophiel καλημέρα ναι έχω αυτές τις δύο συσκευές απλά ανέφερα ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με ένα κινητό των 300€ ας πούμε ήμουν πάντα κάτοχος android συσκευών Xiaomi συγκεκριμένα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποιο πρόβλημα ούτε κολλήματα έκανα την δουλειά μου αξιοπρεπέστατα δεν κάνω καμιά τρελή χρήση εγώ γενικά social media you tube αυτά κυρίως δεν παίζω καθόλου παιχνίδια στο κινητό δεν βγάζω συχνά φωτογραφίες οπότε θεωρώ πως μπορώ να κάνω την δουλειά μου και με μία συσκευή των 300€ ως παράδειγμα το είπα για μένα προσωπικά που δεν είμαι ο χάκερ των κινητών.

Benutzername