Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Kalaitzon

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο θηρίο... Το πρόβλημα μου είναι η χωρητικότητα... 64gb έχουν μεγάλη διαφορά με τα 256gb...Γνωριζω ότι η Apple διαχειρίζεται τέλεια τους πόρους της και γλυτώνει χωρο...Επίσης ξέρω ότι το συγκεκριμένο κινητό θα το έχω το λιγότερο 4-5 χρόνια. Στα προηγούμενο κινητο είχα 16gb μνήμη και 16gb micro SD (συνολικα 32) και τα βγαζω πέρα οριακα(αξίζει να σημειωθεί ότι "άδειασμα" της Micro SD έκανα τουλαχιστον δύο φορές στα 3 χρόνια που χρησιμοποιώ το κινητο). Τι προτείνετε? Τα 64gb θα με καλύψουν? Ή να στραφώ στα 256gb μιας και θα χρησιμοποιήσω το κινητό για πολύ περισσότερο καιρό?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Benutzername

2 Antworten

jophiel

Και στα iphones μπορείς να τα συνδέσεις με τον υπολογιστή και να αδειάσεις τα δεδομένα για να απελευθερώσεις χώρο. Από τα 64GB, διαθέσιμα στον χρήστη είναι περίπου 50GB, τα άλλα είναι το λειτουργικό και οι εφαρμογές. Από τα 16GB του εσωτερικού χώρου του προηγούμενου κινητού σου διαθέσιμα ήταν 4-5GB περίπου. Άρα είχες συνολικά 21GB με την κάρτα μνήμης. Θεωρώ ότι σε φτάνει το μοντέλο με τα 64GB και τα χρήματα είνιαπολλά για να πάρεις το ίδιο κινητό, αλλά με 256GB μνήμης. Η απόφαση είναι δική σου βέβαια...

2 Kommentare

Benutzername
soa008

εαν ειναι να το κρατησεις για περισσοτερα χρονια παρε καλυτερα τα 256. Αρχικα οι φωτογραφιες και τα βιντεο πιανουν αρκετο χωρο πλεον.Οι εφαρμογες και αυτες πιανουν περισσοτερο χωρο. Μπορει να την βγαλεις και με τα 64Gb αναλογος την χρηση που κανεις αλλα εν καιρο πιστευω θα χρειαστεις σιγουρα περισσοτερα και θα εισαι πιο ανετος.

2 Kommentare

Kalaitzon

Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον θα καταλήξω στα 64 gb και όταν φουλάρει θα το αδειάζω

Benutzername