За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
vasilislionis

Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω ειμαι 1.80 υψος και γυρο στα 73 κιλα , απ οτι ειδα και απο τα παρακατω σχολια η bat black θα μου κανει μια χαρα . Απλα εκει που κολλαω ειναι γιατι η ad12xl ειναι 20 ευρω πιο ακριβη , τι παραπανω εχει κι αν αξιζουν τα 20 ευρω που ζηταει . Επισης αν γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποιο καταστημα στην Θεσσαλονικη που να μπορεις να τις δοκιμασεις (οταν ανοιξουν φυσικα).

Потребителско име

1 Отговор

vagman_tech

Για να τις δοκιμασεις ψαχνεις οτιδηποτε εχει ονομασια Dell μεσα. Στην Αθηνα για παραδειγμα εχουμε ενα τεραστιο πολυκαταστημα και μεσα εχει το μαγαζι που λεγεται "Dell Exclusive Store". Ψαξε κατι παρομοιο στην ευρητερη περιοχη και ειμαι σιγουρος πως θα βρεις κατι. Οσο για τα 20 ευρω η αληθεια ειναι δε γνωριζω, Η συγκεκριμενη παντως εμενα που ειμαι 1,93 που ειναι ελαφρως κοντη σκεψου (για 2-3cm θα την ηθελα λιγο ψυλοτερη ή απλως έχω μακρυα πόδια ξερω γω χαχα) οποτε δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα.

1 Коментар

vasilislionis

Να σαι καλα φιλε μου σ ευχαριστω πολυ . Επισης αυτο που ειπες για το dell exclusive store οντως εχουμε και εμεις στην Θεσσαλονικη . Καλος ερχοντων των πραγματων θα παω μηπως και βρω καμια για να την δοκιμασω

Потребителско име