όσοι είστε κάτοχοι πάνω από ένα χρόνο , τα μαξιλαράκια βαστάνε ακόμα καλά(εννοώ αν έχουν λιώσει) ; Γιατί είδα μια αρνητική αξιολόγηση αλλά η εικόνα δεν φαίνεται να είναι από την καρέκλα αυτή
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
όσοι είστε κάτοχοι πάνω από ένα χρόνο , τα μαξιλαράκια βαστάνε ακόμα καλά(εννοώ αν έχουν λιώσει) ; Γιατί είδα μια αρνητική αξιολόγηση αλλά η εικόνα δεν φαίνεται να είναι από την καρέκλα αυτή
2 Отговора
Κοιτα εμενα 5 μηνες σχεδον φαινεται να τα πηγαινει μια χαρα και σκεψου ειμαι 100 κιλα. Αν αλλαξει κατι εδω ειμαστε θα το γραψουμε ωστοσο.
3 Коментара
ωραία σε ευχαριστώ, 70 κιλά δεν νομίζω να έχω θέμα ,απλά με προβληματιζει και το ύψος γιατί είμαι 1,75
Ναι αυτο οτι και να σου πουμε εδω στα σχολια δεν θα ειναι 100% αληθεια. Πρεπει να την δεις οποσδηποτε στα μετρα σου γιατι ειναι κριμα να σου βγει ψηλη για 2-3 εκατοστα. Ισως αν σε βοηθαει η αποσταση απο το καθισμα της καρεκλα μεχρι το πατωμα στην τερμα κατω θεση (για να σιγουρευτεις οτι δεν σου ειναι μεγαλη δηλαδη) σε σχεση με την αποσταση απο το γονατο μεχρι πατουσα.
Μολις το μέτρησα είναι 40cm ακριβώς. Αν μεχρι το γονατο σου βρεις 38-42cm δεν νομιζω να εχεις κανενα θεμα!
Η φωτο που φαινεται στο αρνητικο σχολιο για τα μαξιλαρια, ΔΕΝ ειναι απο την Bat Black. Ειναι ολοφανερο!! Προσωπικα εχω βαλει ενα καλυματακι σαν κουβερτακι για να τα προστατευσω και ηταν ο,τι καλυτερο και για το καλοκαιρι γιατι η δερματινη ειναι ζεστη. Την εχω στην κατοχη μου απο τα περασμενα Χριστουγεννα και δεν εχει παθει τιποτα. Βεβαια εγω προσεχω και τα πραγματα μου, σε σχεση με αλλους που βλεπω στα σχολια. Οποιος κι αν ρωτησει παντως για καρεκλα, την προτεινω ανεπιφυλακτα.