Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
kostas_melissourgos

Καλησπέρα, Σκεφτομαι να αγοράσω μια καρεκλα γραφείου καθώς περνάω πολλές ωρες πάνω απο τον υπολογιστή και θελω μια καρέκλα που θα με κρατάει σε σωστη σταση αλλα θα ειναι και βολική. Η συγκεκριμένη καρεκλα μου φαίνεται ενδιαφέρον, αρχικα δεν ειναι full bucket όπως οι υπόλοιπες της anda και 2ον το μαξιλαράκι μεσης είναι διαφορετικο απο την axe που εχω δοκιμάσει και μου φανηκε ολίγον αβολο.
Ο προβληματισμός μου ειναι αν εχει αντοχη η δερμάτινη, εχω τραυματική εμπειρία απο σπασμένη δερμάτινη και δεν θελω να παρω μια καρεκλα και μεσα σε ενα χρονο να εχει σκάσει. Τα περισσότερα review ειναι θετικα αλλα είναι μολις έχουν αγοραστεί , οποτε δεν υπάρχει μια long term άποψη.
Υπάρχει κάποιος που να εντόπισε οτι η δερμάτινη φθείρεται πολυ γρήγορα?

Benutzername

1 Antwort

patousipatousi

Την έχω πάρει και μεσά στον 1ο χρόνο άρχισε να χαλάει η δερματίνη και δεν ισχύει η εγγύηση για τέτοιου είδους βλάβες. Σίγουρα δεν αξίζει τα λεφτά της.

1 Kommentar

Meeko

και εγω ενω διαβαζα ολα τα σχολια και ειχα ψηθει ειδα το δικο σου... ειμαι και λιγο μανιακη με την καθαριοτητα οποτε καθε μερα με ενα μαντηλακι συνηθως καθαριζω την καρεκλα μου, αν ειναι να γινει ετσι οπως ειδα στην φωτο τζαμπα τα λεφτα..

Benutzername