Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
n1k0sd1m

Ρε παιδιά πόσος καιρός πέρασε ώσπου να μαλακώσει λίγο και να την συνηθίσετε; Είναι η τρίτη μέρα που την έχω και δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα, ούτε με τα μαξιλάρια, ούτε χωρίς, έχω δοκιμάσει και διάφορες κλίσεις στην πλάτη κτλ. Χίλιες φορές η ΙΚΕΑ Markus που επίσης έχω... Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν βολεύει, μάλλον κάτι κάνω λάθος... αλλά τι; Κυρίως αυτό που με ενοχλεί στην μέση-πλάτη είναι το κάτω μαξιλάρι και αν το βγάλω η πλάτη της καρέκλας είναι σαν ξύλο.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ChristosPsl

Φίλε μου εγώ είχα Μάρκους και πήγα σε αυτή. Πρέπει να ρυθμίσεις τη θέση στην πλάτη σου όπως σε βολεύει. Σε 10 μέρες ήμουν κομπλέ. Είμαι 1.95 95 κιλά και με βολεύει. Προσωπικά οταν παίζω βάζω τ μαξιλάρια και ειμαι σενιος. Όταν δουλεύω τα βγάζω για να αλλάζω πιο ευκολα στάσεις. Δώσε της χρόνο. Τα μαξιλάρια υπόψιν μπορείς να τα ανεβάσεις και να τα κατεβάσεις όπως θες.

3 Σχόλια

n1k0sd1m

Εγώ είμαι 1.70 70 κιλά. Λες να μην κάνει για το ύψος-βάρος μου; Η αλήθεια είναι ότι θέλει κάποιο χρόνο ώστε να συνηθίσεις την κάθε καρέκλα, ακόμα και την Markus στην αρχή δεν μπορούσα να την συνηθίσω αλλά δεν θυμάμαι να είχα τόσο θέμα όσο με την Bat. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα δώσω χρόνο και βλέπουμε.

n1k0sd1m

Το πάνω μαξιλάρι δεν κατεβαίνει, είναι σε μια συγκεκριμένη θέση. Το έδεσα με ένα σχοινάκι και όχι με το λάστιχο και έτσι κατάφερα να το κατεβάσω λίγο πιο κάτω που μάλλον είναι λίγο καλύτερα! Αν βγάλεις τα μαξιλάρια η πλάτη δεν σε ενοχλεί που είναι σαν ξύλο; Έχει μαλακώσει με τον καιρό;

ChristosPsl

Το να είναι λίγο σκληρή δε με πειράζει γιατί η παλιά που καθόμουν ήταν απλά μια ξύλινη γραφείου. Οπότε. Εσείς κρίνετε.

Όνομα χρήστη