Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε 2 καρέκλες, την Anda Seat Axe και την Anda Seat Bat. Ποιά απο τις 2 να πάρω και γιατί? (Είμαι 65 κιλά 1.70)
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε 2 καρέκλες, την Anda Seat Axe και την Anda Seat Bat. Ποιά απο τις 2 να πάρω και γιατί? (Είμαι 65 κιλά 1.70)
1 Отговор
Εχω την Bat κατι λιγοτερο απο χρονο. Πολυ καλη και αναπαυτικη καρεκλα αλλα φιλε καλοκαιρι δεν παλευετε. Οσες μερες χτυπησαμε 35+ βαθμους και πανω οσο και να φυσαγε, οσο ανεμιστηρα και να εβαζα να με χτυπα δεν βοηθουσε την κατασταση...πολυ ζεστη καρεκλα που φανταζοαμι αναφερεται σε χωρες βορειας ευρωπης με πιο χαμηλες θερμοκρασιες. Ειναι σαν θερμενωμενο καθισμα αυτοκινητου το καλοκαιρι. Για μενα παρε την μονο αν εχεις ερκοντισιον στο σπιτι σου ή μενεις Σερρες π.χ.. Εγω εδω κατω Αθηνα κατα 50% το μετανιωσα και περιμενω τωρα πως και πως να μπει Οκτωμβρης ή να μαζεψω λεφτα για κλιματιστικο.
2 Коментара
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Βάσει τον λεγόμενων σου θα την προτιμήσω διότι στο δωμάτιο μου έχω κλιματιστικό. Αλλά κυρίως με ενδιαφέρει αν είναι αναπαυτικη και είναι πολύ καλής ποιότητας με αποτέλεσμα να μου κρατήσει για αρκετό καιρό. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ
Εχω κανει μια αναλυτικη αξιολογηση που εξηγω διαφορα. Τσεκαρε την αν θες: https://www.skroutz.gr/s/20109937/Anda-Seat-Bat-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-Gaming-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7.html#reviews