La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nume de utilizator

3 Răspunsuri

ChristosPsl

1.5 χρόνο και δεν έχει τπτ άλλο πάνω της πέρα από σκόνη.Μονο το καλοκαίρι λαμπαδιαζεις λίγο αλλά με μια πετσετουλα είσαι οκ.

1 Comentariu

Nume de utilizator
__peris__

Κάτοχος της Bat περίπου 9 μήνες. Είναι κορυφή από πολλές απόψεις αλλά εμένα προσωπικά ξεκίνησε ήδη να τρίζει χωρίς κανενός είδους "κακοποίηση" (1.86 - 100kg). Σκέψου ούτε την πλάτη δεν κατέβαζα από την 1η μέρα και μετά που έκανα τις ρυθμίσεις και βρήκα τη θέση μου πάνω της. Αν υπάρχει το budget θα πρότεινα την AD12XL καθώς σε αντίθεση με την Bat έχει μια επιπλέον ρύθμιση στο κάθισμα που σου επιτρέπει πιο ομαλό "rocking" (αυτό που σου επιτρέπει το μπρος-πίσω χωρίς να παίζεις με την πλάτη, δεν θυμάμαι ακριβώς τον όρο).
Καλοκαίρι είναι πραγματικά πολύ ζεστή και μπορείς να ξεχάσεις την περίπτωση να κάθεσαι χωρίς ρούχα καθώς μιλάμε για πολύ ιδρώτα... Οπότε αν δεν υπάρχει A/C στο χώρο θα έλεγα ότι πάει προς το απαγορευτικό σε αυτό τον τομέα. Όταν την αγόρασα τον περασμένο Αύγουστο στα ~270 ευρώ η AD12XL είχε ~300 ευρώ αλλά καθώς το budget ήταν περιορισμένο πήγα σε αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω την αγορά απλά ήλπιζα ότι για τόσα λεφτά θα ήταν πιο ανθεκτική...
Όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω μια δοκιμή θα σε πείσει. Η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η Bat έχει λίγο πιο "ανοιχτό" κάθισμα ενώ η AD12XL είναι τύπου bucket, όπως επίσης ότι η Bat βγαίνει μόνο σε μαύρο ενώ η AD12XL έχει περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς.
Υ.Γ. και το βάζω στα πολύ θετικά: η συγκεκριμένη καρέκλα με έμαθε να κάθομαι σωστά και στο αμάξι που πάντα είχα πρόβλημα με τη στάση σώματος (μιλάμε για 12ωρα συνεχόμενα ημερησίως πλέον μπροστά στην οθόνη και σηκώνομαι το ίδιο ξεκούραστος όπως όταν κάθησα). Μην προχωρήσεις σε αγορά χωρίς να τις έχεις δοκιμάσει προηγουμένως γιατί ότι και να πούμε εμείς εδώ, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κατασκευαστικά και αντιλαμβάνεται αλλιώς το πόσο άνετη είναι η κάθε μία. Ελπίζω να βοήθησα...

Nume de utilizator
vagman_tech

Εχω την bat black εδω και 1,5 χρονο και ειμαι φουλ ευχαριστημενος εκτος απο τα καλοκαιρια μεσημερι που με ψιλοβασανιζει. Φανταζομαι το θεμα ζεστης παραμενει και στις δυο το ιδιο αν δεν εχεις ανοικτο air condition. Το μονο που βλεπω να αλλαζει στην ad12xl kaiser II ειναι το καθισμα...πιο bucket style σαν να καθεσαι σε αμαξι απο kart ή Sparco αγωνιστικου αυτοκινητου. Στην θεση σου θα πηγαινα σε ενα κατραστημα να τις δοκιμασω για 10-15 λεπτα καθως δεν ειναι ευκολο. Στα ιδια λεφτα παιζουν πανω-κατω οποτε θα καταληξεις στο πια βολευει περισσοτερο καθως απο χρωμα, σχεδιο και ευελιξια κινησεων νομιζω προσφερουν ακριβως τα ιδια!

Nume de utilizator