Θα ήθελα να ρωτήσω: Αυτή η τηλεόραση έχει screen mirroring, σωστά? Αυτό σημαίνει ότι συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή μου η χρειαζεται πάλι hdmi ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα ήθελα να ρωτήσω: Αυτή η τηλεόραση έχει screen mirroring, σωστά? Αυτό σημαίνει ότι συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή μου η χρειαζεται πάλι hdmi ?
1 Απάντηση
Καλησπέρα , έχω την τηλεόραση κάποιους μήνες είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με την χρήση σε Netflix και ps4 . Για εμένα που έχω macbook η χρήση του airplay ( screen mirroring ) δεν με καλύπτει. Δυστυχώς κολλάει αρκετά για να δεις κάτι . Ωστόσο για μια παρουσίαση η απλά κάτι να παίζει είναι εντάξει. Από εκεί και μετά το YouTube και το Netflix επειδή υπάρχουν και σαν εφαρμογές μέσα στην tv παίζουν πάρα πολύ καλά σε mirroring και το δουλεύω αρκετά.
2 Σχόλια
ευχαριστώ πολύ!!!!
Σε αυτή τη τηλεόραση μπορεί κάποιος από το κινητό του, να στείλει ένα video από το youtube (cast) να παίζει μόνο του, ενώ κάνει κάτι διαφορετικό στο κινητό του?
ή υπάρχει μόνο η επιλογή του Mirroring, δηλαδή ότι φαίνεται στην οθόνη του κινητού/tablet ακριβώς το ίδιο να αποτυπώνεται και στην οθόνη χωρίς άλλη δυνατότητα..;