Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
paidi7

Καλησπέρα,
Μπορεί κάποιος που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο η άλλον Panasonic να με ενημερώσει ποια γλώσσα είναι εγκατεστημένη στο μενού της συσκευής και αν υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή σε ελληνικά ή αγγλικά. Επίσης αν περιλαμβάνονται στη συσκευασία οδηγίες χρήσης στα ελληνικά ή έστω στα αγγλικά.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

dimitriou_p

Καλησπέρα, έχει μόνο οδηγίες σε γερμανόφωνες γλώσσες. Το menu της συσκευής είναι αγγλικό. Μπορείς όμως να κατεβάσεις από την panasonic.eu το manual αλλά θα το βρεις μόνο στα αγγλικά, όχι στα ελληνικά. Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, στην προτείνω ανεπιφύλακτα εάν δεν την έχεις αγοράσει.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
pakos18

Καλησπέρα!

Αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο και δυστυχώς το εγχειρίδιο ήταν μόνο στα γερμανικά & ολλανδικά. Παρ'όλα αυτά, στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο στα αγγλικά εντελώς δωρέαν σε μορφή pdf:

https://www.manualslib.com/manual/1351430/Panasonic-Nn-Gd37hs.html

Η γλώσσα που είναι εγκατεστημένη στο μενού της συσκευής ειναι στα αγγλικά και δεν μπορεί να αλλάξει, όμως τα περισσότερα "προγράμματα" και ρυθμίσεις είναι με αριθμούς (π.χ. πόσα Watt και πόση ώρα για να ζεστάνουμε το φαγητό, ρύθμιση ώρας κλπ.).

Γενικά είναι καταπληκτικός φούρνος μικροκυμάτων και με αρκετό χώρο μέσα, που σίγουρα θα κρατήσει πολλά χρόνια, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

1 Σχόλιο

paidi7

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες τις οποίες δεν μπόρεσα να βρώ ούτε καν απ' την αντιπροσωπεία ! Πολύ χρήσιμο και το site με τα manuals ! (Σκέφτομαι και έναν Lg με τον οποίο πιθανόν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα)

Όνομα χρήστη