Υποστηρίζει το Minecraft Java Edition και Fortnite;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Άκου για να σε βοηθήσω περισσότερο , πήγαινε στο skroutz, στις κατηγορίες, πάτα το τεχνολογία , μετά,πάτα το ηλεκτρονική υπολογιστές , και τελος ,πάτα το PC και hardware και μετά θα σου εμφανίσει άλλες 12 κατηγορίες , το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα οχτώ , υδρόψυξη (άμα θες φυσικά) η κάρτα γραφικών ,η μητρική ,το κουτί ,η ram οι σκληροί δίσκοι, (πού είναι οι δύο κατηγορίες είναι hdd και sdd) τροφοδοτικό και επεξεργαστής , αυτά πώς θα καταλάβεις ότι ταιριάζουν όλα μαζί !?, στο κουτί έχει χαρακτηριστικά , γράφει τα πάντα για αυτό μετά πηγαίνεις και βρίσκεις μητρική και βλέπεις τα χαρακτηριστικά και βήμα-βήμα το βρίσκεις χαρακτηριστικά του καθενός το οποίο ταιριάζει με ποιο!!! θα σε δυσκολέψει πολύ πίστεψέ με !! Εμένα μου πήρε πάρα πολύ ώρα για να καταλάβω ποιο ταιριάζει με τι , θα σου πρότεινα να σε βοηθήσει κάποιος μεγαλύτερος πού να ξέρει από αυτά ή ψάξε στο YouTube (ειλικρινά σου εύχομαι να βρεις κάποιον γιατί εγώ δεν βρήκα) καλή τύχη!
Είναι μόνο το κουτί δεν έχει τίποτα μέσα μόνο τα ανεμιστηράκια
4 Σχόλια
Το ξέρω αυτό εγώ ρώτησα το εξής : αν κατεβάσω minecraft java edition και fortnite θα τα παίζει κανονικά ή θα κολάνε;;;; αν τα κατεβασω σε αυτο το κουτι;;;
Ρε παλικάρι μου άμα δεν βάλεις πράγματα μέσα στο κουτί δεν θα σηκώσεις τίποτα μόνο του , είναι ένα άδειο κουτί , αυτό που μπορείς να κάνεις το κουτί είναι να βάλεις πράγματα όπως μία κάρτα γραφικών μία atx μητρική και άλλα διάφορα που "ταιριάζουν" ( στο τονίζω αυτό) ταιριάζουν σε αυτό το κουτί άμα δεν ,βάλεις πράγματα δεν σηκώνει τίποτα.
Είναι σαν να μου λες άνθρωπος χωρίς κόκαλα , όργανα και φλέβες μόνο το πετσί (παράδειγμα)