Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Elina_K19

Καλημερα τοποθετησα στο αυτοκινητο μου το Pioneer DMH-G220BT και χρειαζομαι οπωσδηποτε για μεγαλυτερη ευκολια ενα control...διαβασα τις κριτικες εδω για το ασυρματο Bluetooth και εκανα πισω γιατι δεν θελω να παρω κατι που δεν θα μ εξυπηρετησει μιας και τις πιο πολλες ωρες ειμαι στο αυτοκινητο..μηπως ειναι προτιμοτερο αντι να παρω αυτο να προτιμησω το Pioneer CD-R33 που δεν μπαινει στο τιμονι κι ειναι ενα απλο control χειροκινητο?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Nikos0527

Εγώ το χρησιμοποιώ περίπου 1,5 χρόνο με την AVH-A210BT και με έχει βολέψει πολύ (σημείωση: χωρίς να έχω αλλάξει μπαταρία ακόμα). Το θεωρώ χρήσιμο και λειτουργικό. Να σε ενημερώσω ότι η σύνδεση με την οθόνη γίνεται μέσω υπερύθρων και ΟΧΙ με bluetooth, συνεπώς πρέπει να το βάλεις στη δεξιά πλευρά του τιμονιού και όσο εγγ΄ύτερα στην οθόνη γίνεται, για να "στέλνει" εντολή. Το CD-R33 δεν με βόλεψε, προτίμησα να το έχω προσαρμοσμενο στο τιμόνι και το χέρι ελεύθερο. Κατά τα άλλα, κάνουν την ίδια δουλειά.

Όνομα χρήστη
Sakis Kan.

Καλησπέρα.
Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα πρώτα. ΔΕΝ είναι Bluetooth γιατί αν ήταν θα έπιανε από όλες τις γωνίες, απόσταση κτλ ακόμα και πίσω από τα καθίσματα! (οι συσκευές Bluetooth συνήθως έχουν εμβέλεια 10 μέτρα!). Αυτό αν ΔΕΝ είναι στην ευθεία το τιμόνι και δεν το καλύπτεις με το χέρι σου θα πιάσει αρκετά καλά αλλά για σένα εφόσον λες ότι περνάς πολλές ώρες στο τιμόνι ΔΕΝ κάνει! Θα σε εκνευρίσει γρήγορα! Το Pioneer CD-R33 αν θυμάμαι καλά, είναι συμβατό με την πηγή (το είχα ψάξει τότε γιατί έχουμε την ίδια πηγή :) και μετάνιωσα που δεν το προτίμησα κι εγώ) οπότε πάρε το Pioneer CD-R33!

Όνομα χρήστη