La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
ntgr82

Το παιχνιδι ειναι αριστουργημα .. οσο για τον Joel ηταν καθικι παιδια .. αντικειμενικά δεν με εκπλησει οτι την επαθε, ηταν θεμα χρονου και μεχρι ενος σημειου του αξιζε 100%.. στον κοσμο του last of us οπως και στο πραγματικο κοσμο δεν υπαρχουν καλοι και κακοι.. υπαρχουν οπτικες γωνιες θεασης των καταστεσεων και η καθαρη ωμη επιβιωση.. Απλα τα πραγματα.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Nume de utilizator
thanosviolist

Φίλε μου δε νομίζω ότι ήταν καθίκι ο Joel. Ξεκινάει το πρώτο παιχνίδι και πεθαίνει η κόρη του. Προφανώς και δεν είναι διατεθειμένος να χάσει και την Ellie που είναι σαν δεύτερη κόρη του και για αυτό κάνει ότι κάνει. Και νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε θα έκανε τα πάντα να σώσει το παιδί του... Βέβαια, όπως καλά τα λες, ήταν πολύ εγωιστικό αυτό που έκανε και υπέστη τις συνέπειες.... Όσοι λένε ότι άξιζε καλό τέλος έχουν τέρμα άδικο.

2 Comentarii

ntgr82

OK δεν διαφωνουμε , ας μην κολλησουμε στη λεξη , σιγουρα δεν ηταν ο κλασσικος "καλος" ηρωας με την κλασσικη εννοια , στο 1 η tess αν θυμασαι μας το υπνεθυμιζει "we are shitty people joel , and we have been that way for a long time". "we are survivors" λεει ο joel , η εννοια του καλου κ του κακου παει περιπατο οταν μιλαμε για επιβιωση παντως . Επισης ο θανατος της κορης πιστευω οτι μπορει να μην αλλαζε το γεγονος οτι θα επρεπε να κανει πολλα αντικειμενικα "κακα" πραγματα για να επιβιωσει. Γενικα το οτι το παιχνιδι μας βαζει στη διαδικασια να σκεφτουμε και να συζηταμε για αυτα τα πραγματα (και αλλα πολλα) αποτελει απο μονο του μεγαλη επιτυχια..

trapezokomos

καθίκι σε καμία περίπτωση.ο κάθε γονιός ξέρει ακριβώς τι θα έκανε στη θέση του .θα έσωζε το παιδί με κάθε κόστος και θα αποδεχόταν να ζει με τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής του.δεν έχει άλλη επιλογή.από εκεί και πέρα η επιβίωση σε ένα μετααποκαλυπτικό κόσμο δικαιολογεί όλα τα υπόλοιπα.

Nume de utilizator
Nume de utilizator