Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Zidros

Εγώ παιδιά έχω παίξει γύρω στις 10ώρες, δεν έχω φτάσει ακόμα στην Αbby και θέλω να πω πως μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι καλύτερο από το 1 και στα γραφικά, τα οποία είναι τα καλύτερα που έχουμε δει σε παιχνίδι με uncharted 4, red dead redemption 2 και από gameplay. To gameplay με έχει ενθουσιάσει πραγματικά, με την προσθήκη σκυλιών, το παιχνίδι έχει γίνει ακόμα πιο survival και πάρα πολύ ωραίο. Εχει προστεθεί και τόξο και πλεόν μπορείς να σκύβεις τέρμα στο πάτωμα (να είσαι κυλιέσαι κάτω όπως τα call of duty). Τώρα σε σχέση με τα resident evil μοιάζει πολύ λίγο και δεν είναι τόσο κλειστοφοβικό όπως τα resident evil. H μεταγλώτιση στα ελληνικά πολύ καλή, είναι πολύ ωραίο να κρύβεσαι και να ακούς τους εχθρούς να μιλάνε ελληνικά για εσένα. Το παιχνίδι επίσης έχει πολλή δράση. Τώρα για το story που υπάρχει διχασμός, δεν έχω άποψη, ίσως με διχάσει αργότερα. Τώρα όσον αφορά αυτό με τον joel, ναι λυπητερό γεγονός όμως καθώς μιλάμε για παιχνίδι, λογικό είναι να υπάρχουν ανατροπές και συγκίνηση. Γενικά το παιχνίδι είναι άψογο μέχρι στιγμής. Το πήρα στα 40 ευρώ και πιστέψτε με αξίζει ακόμα και με αυτά τα χρήματα. Η διάρκεια πολύ μεγάλη γύρω στις 30 ώρες από ότι έχω ακούσει!

Όνομα χρήστη