Καλησπέρα @Qiao_Zhi_Wei , και Χρόνια Πολλά. Σήμερα έτυχ να διαβάσω την αξιολόγηση σου. Δεν είμαι σίγουρος αν διάβασα σωστά αλλά τοποθετήθηκε router πίσω απο ενιδρείο ? Ευτηχώς δηλαδή που δεν της πρότεινες να μπει και πίσω απο το ψυγείο...πολύ κρίμα και μάλιστα αναφέρεις πως έχεις χρόνια εμπιρίας στην αξιολόγηση σου. Συνολική αξία 250 ευρώ μηχάνημα και δεν σκέφτηκε κάποιος να το δώσει για εγγύηση πριν πάει σε νέα αγορά ή έστω να δοκιμαστεί σε πιο κεντρικό σημείο του σπιτιού (?) Σε όλες τις εταιρίες τυχαίνουν αναποδιές χωρίς να λέω πως η TP-Link είναι Άγια...(Κάτοχος TP-Link powerline & router απο το 2018).
2 Kommentare
Δεν το πιστεύω ότι καθίσατε και γράψατε για να "αποδείξετε" την εμπειρία σας περισσότερα λόγια από την ουσιώδη απάντησή σας, επειδή απλά ο κύριος κατάλαβε λάθος, κάτι που σημαίνει ότι όντως είστε σε μια "Α" ηλικία, μιας και οι μεγάλοι άνθρωποι συνηθίζουν να περιαυτολογούν με αυτό το τρόπο. Και για την ουσία, και την εποχή των δεινοσαύρων να έχετε προλάβει, έτερον εκάτερον, άλλο οι Η/Υ και άλλο τα δίκτυα, εν προκειμένω έχει δίκιο ο κύριος ότι έπρεπε να δοθεί για εγγύηση. Αν δε χωρέσει η απάντησή σας εδώ, πείτε μου να σας δώσω το μαιλ μου
Πολύ ωραια !