Αν βάλω τους πλαινούς ανεμιστήρες και τους κάτω intake (συνολο 6) και τους 3 πάνω για exhaust , η πίεση θα είναι possitive. Γενικά όμως βλέπω ότι η negative είναι καλύτερη. Γνώμες;
Eπίσης μου φαίνεται περίεργο που οι πλαινοί θα φυσάνε στο τζάμι και ο αέρας επιστρέφει πίσω....
3 Коментара
@Alex.Moonwalker Καλησπέρα φίλε. Επειδή είδα τις φωτογραφίες του setup σου ήθελα να σε ρωτήσω τι cpu/gpu χρησιμοποιείς και τι θερμοκρασίες πιάνεις και τι φανάκια/υδρόψυξη έχεις κουμπώσει διότι το ερωτεύτηκα το build σου !!
Καλησπέρα. Ευχαρίστως και να βοηθήσω μιας και το έφτιαξα από μόνος μου και μου φέρνει υπερβολική χαρά να ακούω όμορφα λόγια για το setup μου.
Ο επεξεργαστής είναι ο Ryzen 3600 στα 150€, η κάρτα γραφικών μου είναι 3060 ti ,με υδρόψυξη AIO ΝΖΧΤ kraken x73 τριπλού ανεμιστηρα στα 130€.. οι ανεμιστήρες της nzxt από το κουτί δεν χρησιμοποιήθηκαν και αντικαταστάθηκαν με λευκούς ανεμιστήρες COOLMOON Argb αγορασμενοι από AliExpress με 50€ περιπου τα 9 τεμάχια μιας και είχαν τον καλύτερο φωτισμό από όλα τα υπόλοιπα φτηνά ανεμιστηρακια της αγοράς σε αυτήν την τιμή.
Η μητρική είναι η ASUS B550-A white. Χρησιμοποιώ argb splitter για τον φωτισμό και pwm splitter για τα ανεμιστηρακια.
Το τροφοδοτικό είναι Gigabyte 750watt semi modular.
Τα λευκά καλώδια προέκτασης PSU αγορασμενα χώρια.
Πραγματικά πανέμορφο setup .. και τι θερμοκρασίες πιάνεις σε cpu/gpu αν επιτρέπεται (όταν τα ζορίζεις) ;