Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως βάζετε τους ανεμιστήρες. Δηλαδή ποιοι βάζουν και ποιοι βγάζουν τον αέρα!
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως βάζετε τους ανεμιστήρες. Δηλαδή ποιοι βάζουν και ποιοι βγάζουν τον αέρα!
1 Antwort
Καλησπέρα Γιάννη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Για εμένα οι κάτω πρέπει να βάζουν αέρα, ώστε η κάρτα γραφικών να δροσίζεται, οι πάνω να βγάζουν αέρα από το κουτί γιατί ο ζεστός αέρας ανεβαίνει ψηλά πάντα και ο πίσω ανεμιστήρας να βγάζει και να βοηθάει στην απομάκρυνση της θερμότητας από την κάρτα γραφικών. Μένουν στα πλάγια τώρα, που για εμένα καλύτερα είναι να βάζουν φρέσκο αέρα. Αλλά και να βγάζουν δεν υπάρχει θέμα. Σε αυτό παίζει ρόλο που θα βάλεις την ψύκτρα σου.
3 Kommentare
Α ωραία, επειδή σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στο κουτί λόγο σύντομης αγοράς υδρόψυξης για αυτό ρωτάω κιόλας. Απλά δεν ξέρω πιο να πάρω αυτό ή την mini έκδοση
Και εγώ άρχισα για το XL και μετά είδα ότι είναι τεράστιο. Νομίζω στο μεσαίο, το Lian Li PC-011 Dynamic είναι μια χαρά. Ούτε τεράστιο ούτε περιοριστικό σε μέγεθος. Εγώ έχω το Lian Li PC-011 Dynamic white
Οκ, ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες για να μου απαντήσεις!