La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Panagiotis_Str

Αγόρασα την τηλεόραση χθες και πέρα από το ότι ακόμα την μαθαίνω κάτι που δεν μπορώ να κάνω με τίποτα και μου την δίνει είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω τα κανάλια στους αριθμούς που θέλω. Για παράδειγμα τα κανάλια ξεκινάνε από το 6 αντί για το 1 και μερικά νούμερα λείπουν όπως το 8 ή το 11. Θέλω να βάλω πχ το ΕΡΤ1 στο 1 αλλά το 1 σαν κανάλι δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς πως;

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Mairi_Koroli

και σε μενα εκανε το ιδιο και διορθωθηκε. μαλιστα δεν εκανα δευτερη φορα επαναφορα. το αφησα στην γερμανικη εγκατασταση με την ελληνικη γλωσσα. και ειναι μια χαρα

Nume de utilizator
zefiros11

Το είχε και η δική μου τηλεόραση αυτό το πρόβλημα....διάβασα ότι άμα κάνεις όταν ξεκινάς την εγκατάσταση πρώτα την ελληνικη γλώσσα και μετά που σου ζητάει περιοχή βάλεις Γερμανία φτιάχνει αυτό το πρόβλημα....απλά πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να την ξανακάνεις εγκατάσταση με τον τρόπο αυτόν ....εμένα διορθώθηκε

Nume de utilizator

1 Comentariu

zefiros11

Το είχε και η δική μου τηλεόραση αυτό το πρόβλημα....διάβασα ότι άμα κάνεις όταν ξεκινάς την εγκατάσταση πρώτα την ελληνικη γλώσσα και μετά που σου ζητάει περιοχή βάλεις Γερμανία φτιάχνει αυτό το πρόβλημα....απλά πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να την ξανακάνεις εγκατάσταση με τον τρόπο αυτόν ....εμένα διορθώθηκε

Nume de utilizator