Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Elvesland

τον παρέλαβα 6/12/2025. Τον έχω βάλει σε μικρό διάδρομο για στέγνωμα ρούχων . Έχω επιλέξει το στέγνωμα, έχω βαλει τον ανεμιστήρα σε τούρμπο και εδώ και 10 ώρεσ με 2-3 μαξιλάρια για κάθισμα καρέκλασ κα μία πετσέτα προσώπου είχε στυφτεί καλά στο πλυντήριο ακόμα δεν έχουν στεγνώσει. Βγάζει ελάχιστο αέρα. Το κόκκινο κουμπάκι του power είναι συνέχεια κόκκινο. Όταν κλείσω το μηχάνημα αν δεν το βγάλω από την μπρίζα η οθόνη ναι μεν δεν δείχνει τίποτα αλλά ο θόρυβοσ λειτουργίας είναι σαν να συνεχίζεται. Δεν μπορώ να πιστε΄ψω ότι δεν κάνει δουλειά με όσα λέτε όλοι στα σχόλια. Μήπωσ κάτι δεν κάνω σωστά? ΑΚόμα και ο παλιός αφυγραντήρασ που είχα 13 χρόνια παρότι θα τον πέταγα τώρα σκέφτομαι ότι δουλεύει καλύτερα. Παρακαλώ πείτε μου!!!!!!!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

katsarakos

Διάβασε καλά τις οδηγίες . Δεν κλείνει αμέσως πατώντας το power ,περίμενε καμιά εικοσαριά δευτερόλεπτα. Όταν στεγνώνεις τα ρούχα μην τα απλώνεις πολύ κοντά. Να έχουν τουλάχιστον 3 μέτρα απόσταση από τον αφυγραντήρα.

1 Σχόλιο

Elvesland

ναι, κάποια πράγματα έφτιαξαν αλλά πάραυτα δεν στεγνώνει όσο γρήγορα είχα διαβάσει στα σχόλια εδώ..... 3 μέτρα? όχι απλά 50 εκατοστά? γιατί αυτό?

Όνομα χρήστη