La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Spiros_Pavouris

καλημέρα σε όλους, ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος από εσάς είχε το ίδιο θέμα. ανοίγω την τηλεόραση και αναβοσβήνει 3 φορές το κόκκινο φωτακι και δεν ανοίγει η τηλεόραση έχω κάνει τα πάντα αλλά τίποτα.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

DellG

Κατέβασε το firmware και κάνε εκ νέου update. Έχει οδηγίες στην philips. Ειδάλλως επικοινώνησε με το service

5 Comentarii

Spiros_Pavouris

ήρθε ο τεχνικός σήμερα και την άνοιξε, έκαψε πλακέτα!!!! θα παραγγείλουν και θα έρθει να την βάλει. πολύ θέμα έχει παιδιά το μοντέλο αυτό, τον ρώτησα και μου είπε πολλά. κρίμα γιατί δεν την έχω δουλέψει να έχει τέτοια θέματα!!!

DellG

Θέματα δεν έχει απο όσους γνωρίζω. Είχε θέματα το λογισμικο αλλα διορθώθηκε. Φυσικά θα εξελίσσεται συνεχώς με update.
Μην αγχώνεσαι νέα πλακέτα είναι όχι επισκευή. Αστοχία υλικου υπάρχει σε όλες τις εταιρείες ειδάλλως δεν θα υπήρχε εγγύηση.
Η τηλεόραση είναι καταπληκτική!

spirospav

Τελικά φίλε μου κάηκε και το πάνελ!!! Δεν φτιάχτηκε ποτέ!!! Ακόμα είμαι χωρίς τηλεόραση τελικά ότι φτηνιάρικο υλικό είχαν το έβαλαν σε αυτό το μοντέλο!! Και να φανταστείς δεν την έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου!!! Και αντί να μου δώσουν καινούργια τηλεόραση ενώ μου έχει βγάλει τόσα προβλήματα ακόμα δεν την αγόρασα έχουν παραγγείλει καινούργιο πάνελ!!! Να δω τι άλλο θα αλλάξουν μέσα στην τηλεόραση!!!

DellG

Λυπαμαι φιλε μου πραγματικά και σε καταλαβαινω.
Εγώ προς το παρών δεν έχω κανένα θέμα αλλά ειναι αλήθεια ότι κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Κινεζική ΤΡ Vision.
Ομως το Panel είναι LG και είναι περίεργο που χάλασε.
H αλλαγή panel δεν είναι κάτι δύσκολο ούτε επηρεάζει το υπόλοιπο κομμάτι της TV.
Είναι απλά στενάχωρο όπως και η αναμονή.
Αν πιέσεις την Philips μπορείς πιστεύω να πάρεις καινούργια. Εγώ έβαλα 5ετης εγγύηση.
Πόσο καιρό την έχεις??

Spiros_Pavouris

την έχω 4 μήνες, χωρίς να έχει δουλέψει πολύ. όταν κάηκε το πάνελ τηλεφώνησα στην phillips και απετησα καινουργια αλλα το ριχνει στο σερβις και το σερβις λεει δεν μπορουν να μου δωσουν καινουργια παρα μονο να την επισκευασουν!! εστειλα email στην phillips κανεις δεν απαντησε!!! τραγικη εταιρεια!!!

Nume de utilizator
KVL

Δοκίμασες να την βγάλεις από την πρίζα για μερικά λεπτά;
Ελεγξες αν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο τροφοδοσίας στην τηλεόραση; Σου το έκανε από την αρχή; ή έτσι ξαφνικά; Δεν δοκιμάζεις και σε άλλη πρίζα κατευθείαν; ίσως χωρίς πολύμπριζο;
Δεν ανοίγει και όταν προσπαθήσεις από τα κουμπιά της τηλεόρασης; (όχι τηλεκοντρόλ); Αλλιώς, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το service. ????????

1 Comentariu

spirospav

Έκανα τα πάντα από την αρχή ότι είπες αλλά δεν ανοίγει ούτε από το κοντρόλ ούτε από το κουμπί της τηλεόρασης. Σήμερα θα έρθει τεχνικός στο σπιτι να την δει. Απλά δεν την έχω δουλέψει καθόλου και είναι περίεργο..

Nume de utilizator