Καλησπέρα, στην όμορφη διαδικτυακή παρέα. Θα ήθελα να παρακαλέσω για κάποια απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ως κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης από τον Δεκέμβρη του 2019 έχω μεινει απόλυτα ικανοποιημένος ως τώρα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα (παρόλο που δεν έχω ανακαλύψει όλες της τις δυνατότητες πχ Αlexa κτλ). Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχω ήχο μέσω της NOVA κι ενώ η εικόνα παίζει κανονικά. Δοκίμασα διαφορετικά καλώδια hdmi τίποτα. νετφλιξ και ps4 και οτεtv ο ήχος ακούγονταν κανονικότατα. Επικοινωνησα με NOVA κάναμε reset στον αποκωδικοποιητή και πάλι τίποτα.. Τον πήγα σε υποκατάστημα της νοβα και εκεί δούλεψε κανονικά σε άλλη τηλεόραση. Κοίταξα τις ρυθμίσεις ηχου τόσο του αποκωδικοποιητή όσο και της τηλεόρασης, τα "πείραξα" (ιδίως τις εξόδους ήχου) τίποτα. δεν έχω ηχοσύστημα μόνο τα ηχεία της τηλεορασης. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα να επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις στην τηλεόραση μήπως και αλλά θα χάσω το καλιμπράρισμα που είχα πληρώσει 35 ευρώ. Εχω πενταετή εγγύσηση αλλά δε ξέρω τι να τους πω ειλικρινά. Όποιος φίλος/φίλη έχει κάποια άποψη επί του θέματος θα με υποχρέωνε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.