What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Spiros_Pavouris

να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος έχει αγοράσει το μοντέλο αυτό, ενώ όταν ανάβει η τηλεόραση τα bezels δεξιά και αριστερά είναι λεπτά αργότερα κάποιες φορές η από δεξιά η αριστερά είναι μεγαλύτερο το bezel. το έχει παρατηρήσει κανένας αυτό στην συγκεκριμένη τηλεόραση?

Username

2 Replies

DellG

Ναι σε μένα και σε όλους τους κατόχους.
Είναι επιθυμητό λογισμικό της Philips ώστε να μην υπάρχει καταπόνηση των pixels.
Γνωρίζω ότι το κάνουν κάποιες oled οχι τόσο συχνά και νομίζω ότι μπορείς να το απενεργοποίησης σε άλλες μαρκες oled tv.
Το μόνο αρνητικό είναι οτι το λογισμικό της θα πρέπει να εξελιχθεί κατά πολύ διοτι κολλαει και είναι αργό.
Μην ξεχνάς ότι κατασκευαστής είναι η Κινεζική εταιρεία TP Vision.

1 Comment

Spiros_Pavouris

Πάλι καλά γιατί νόμιζα πως είχε πρόβλημα και ήθελα να πάρω τηλέφωνο στην Phillips. αλλά λέω δεν μπορεί να έχει κάτι γιατί άλλες φορές είναι λεπτά τα bezels. εγώ δεν ήταν να αγοράσω τηλεόραση την βρήκα σε προσφορά και είχα και μια δωροεπιταγή και έτσι την αγόρασα. έχω την LG UH850V που την έδωσα στην μάνα μου και ήμουν παρά πολύ ευχαριστημένος. πιστεύω το καλύτερο λογισμικό η LG. με ξένισε που δεν έχει κέρσορα ενώ με την LG ήταν όλα εύκολα. το λογισμικό τις Phillips είναι πολύ απλό αλλά η τηλεόραση σαν εικόνα είναι απίστευτη μαζί με την τηλεόραση αγόρασα και το full πακέτο με τις λάμπες HUE Phillips και το σύνολο είναι φοβερό!!! για Playstasion pro δεν το συζητώ απίστευτα γραφικά η εμπειρία ανέβηκε κατακόρυφα φοβερή εικόνα και χρώματα!!! δεν έχω συνάντηση σοβαρά προβλήματα που έχω διάβαση σε σχόλια από άλλους απλά λογικά τώρα που είχε καλή τιμή και αγοραστικέ από πολλούς θα έπρεπε η Phillips να διορθώσει το λογισμικό και κρίμα που δεν έχει Android τουλάχιστον. πάντως σε θέμα εικόνας είναι φανταστική ακόμα και APPLE TV που έχω βάλει επάνω φοβερή εικόνα!!!

Username
DellG

Επειδη εχω το συγκεκριμένο μοντέλο σου παραθέτω την απάντηση της Philips αλλά έχει προαναφερθει και στα σχόλια.
Καλή διασκέδαση !

Το (περίγραμμα) εμπίμπτει στις προδιαγραφές της τηλεόρασης, όπως αναφέρεται στη σελ. 68 του αναλυτικού εγχειριδίου χρήσης:

https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55oled754_12/55oled754_12_dfu_ell.pdf

Η τηλεόραση Philips διαθέτει τις εξής δυνατότητες για τη φροντίδα της οθόνης OLED: • Μετατόπιση pixel η αλλιώς (aggresive pixel shift).
Επιτρέπει τη συνεχή μετατόπιση της θέσης των pixel με την πάροδο του χρόνου για τη μείωση της καταπόνησης των pixel.

3 Comments

Spiros_Pavouris

δηλαδή σου μεγαλώνει και εσένα καμία φορά το bezel η από αριστερά η από δεξιά ανάλογα? Πχ όταν την ανοίγω παίζει κανονικά και μετά ξαφνικά βλέπω το bezel μεγαλύτερο από την μια μεριά και λεω τι έπαθε... αλλά εμένα είναι καινούργια η τηλεόραση ημερών είναι φυσιολογικό να το κάνει?

Username