Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

billy_the_kid

Όχι δεν έχει θύρα, εχει μόνο ενσωματωμένο. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να συνδέσεις το μικρόφωνο στο κινητό σου και μετα να συγχρονίσεις ήχο και εικόνα στο μοντάζ.

2 Σχόλια

kskilouraki

Επειδή νομίζω πως ξέρεις πολλά από κάμερες, θα μπορούσες να μου πεις πια να προτιμήσω για βίντεο; Την canon eos 2000d ή την canon eos m50;

billy_the_kid

Συγκριτικά είναι η μέρα με τη νύχτα εξ ου και η διπλάσια τιμη. Η mirrorless m50 είναι κατά πολύ ανώτερη σε όλα, ειδικά στο βίντεο δεν χωράει αμφιβολία. Δυνατότητες όπως 4Κ βιντεο, face tracking autofocus και 60fps στα 1080p για slow motion δεν υπάρχουν καν στην 2000d. Προσωπικά για βίντεο δεν θα ακουμπούσα την 2000d εκτός και αν θες μερικά αναμνηστικά βίντεο στις διακοπές σου. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ στην m50 είναι οι ακριβοί φακοί αν θες να αναβαθμίσεις αργότερα, αλλά και πάλι υπάρχουν οικονομικές λύσεις είτε από άλλους κατασκευαστές είτε με ανταπτορα για τους παλαιότερους και πιο οικονομικούς φακούς canon. Να προσθέσω ότι η canon ανακοίνωσε την διακοπή παραγωγής των DSLR μηχανών και φακων της, που σημαίνει ότι θα σταματήσει και την υποστήριξη της 2000d στο μελλον και οι φακοί για αυτή θα είναι ενδεχομένως δυσεύρετοι. Να πω επίσης ότι δεν έχω στην κατοχή μου καμία από τις δύο και η κριτική μου είναι όσο πιο αντικειμενική γίνεται, πάντα από τεχνικής άποψης.

Όνομα χρήστη