За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Maria_Spiropoulou

Καλησπέρα σας! Ποια κάρτα μνήμης και πιο ειναι το σωστό τρίποδο για την συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή ; (παρακαλώ καντε link στα σχετικά αυτα προιοντα για να τα βαλω στο καλάθι μου).

Потребителско име

1 Отговор

billy_the_kid

Η συγκεκριμένη μηχανή παίρνει κάρτες SD. Η χωρητικότητα και η ταχύτητα εξαρτάται από την χρήση που θες να κάνεις, ακόμα και η φτηνότερη θα δουλέψει επαρκώς. Προτίμησε μάρκες kingston και SanDisk. Όσον αφορά το τρίποδο, δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας, γενικά ότι σηκώνει η τσέπη σου και ανάλογα την χρήση. Μερικοί παράγοντες είναι το μέγιστο ύψος, το βαρος, ο τύπος της κεφαλής και πάνω απ' όλα η σταθερότητα. Μερικές αξιόλογες μάρκες είναι η manfrotto, benro, slik και άλλες. Σε κάθε περίπτωση σιγουρέψου ότι είναι φωτογραφικό τρίποδο και συμπεριλαμβάνει την κεφαλή. Αν θες να τραβάς και βίντεο τότε αναζήτησε τρίποδο με κεφαλή για βίντεο η οποία να είναι υδραυλική, για ομαλές κινήσεις. Για μια οικονομική λύση προτείνω αυτό

https://www.skroutz.gr/s/33411801/K-F-Concept-B1234M-KF09-101-%CE%A4%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%92%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-With-KF28S-Nylon-Ball-Head.html

καλύτερα να μην πας σε κάτι φτηνότερο εκτός κι αν πρόκειται για λήψεις μόνο μέσα στο σπίτι ή εξωτερικές με σταθερό ισιο έδαφος και χωρίς πολύ αέρα.

2 Коментара

Maria_Spiropoulou

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.
To τρίποδο που προτείνετε: K&F Concept B1234M Τρίποδο - Βίντεο With KF28S Nylon Ball Head, έχει κεφαλή για τη συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή, σωστα; Το θέλω κυρίως για εσωτερικούς χώρους. Υπάρχει κάτι πιο οικονομικο να μου προτείνετε΄

billy_the_kid

Όλες οι κεφαλές κάνουν για όλες τις μηχανές, η βίδα είναι κοινή σε όλα τα τρίποδα. Αν είναι για εσωτερικό χώρο μπορείς να πάρεις το φτηνότερο που θα βρεις αρκεί να έχει το κατάλληλο ύψος και να είσαι προσεκτική σε κουνήματα για να μην σου πέσει η μηχανή μαζί με το τρίποδο.

Потребителско име