За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Andreas_Vart

Ποιο από τα διαθέσιμα κιτ είναι καλύτερο? Δεν ξέρω πολλά από φακούς αλλά στο ίντερνετ βρίσκω παρόμοιες κριτικές.

Потребителско име

1 Отговор

3 Коментара

Andreas_Vart

Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί μόνο με τοπία (κτήρια, βουνά κτλ). Ίσως ασχοληθώ και με πορτρέτα στο μέλλον. Προς το παρόν όμως είμαι ίσως μισό κλικ παραπάνω από αρχάριος.

billy_the_kid

Ξεκινάω από τα 3 μονα Κιτ με τον ένα φακό. Οπτικά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές και αν φτάσεις στο σημείο να τις καταλάβεις τότε κανένα Κιτ/φακός δεν θα σε καλύπτει και θα πρέπει να μεταβεις σε κάτι καλύτερο. Θα διάλεγα αυτό με το is καθώς ο σταθεροποιητής είναι ένα χρήσιμο έξτρα. Τώρα στα διπλά Κιτ με τους δύο φακούς. Το Κιτ με τον 50mm f1.8 σαφώς σου δίνει έναν εξαιρετικό φακό για πορτραίτα και η ποιότητα της εικόνας θα είναι ανώτερη από κάθε άλλο Κιτ φακό. Το δεύτερο όμως με τον 75-300 θα σε καλύψει σε όλο το εύρος εστιακων αποστάσεων και θα σου δώσει χώρο να πειραματιστεις με πολλά είδη φωτογραφίας ώσπου να αποφασίσεις πιο από όλα θα επιλέξεις. Σε κάθε περίπτωση ο 18-55 είναι ικανοποιητικός για τοπία άσχετα με την έκδοση του και θα πρότεινα να επιλέξεις κάποιον οικονομικό ώστε να μπορέσεις να επενδύσεις σε ένα καλό τρίποδο.

The_master12

Ξερετε τι διαφορα εχει ο φακος EF-S 18-55mm F3.5-5.6 SEE με τους αλλους DC III και is II που δινουν;; Ευχαριστω

Потребителско име