What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
IOANNIS_z12

Εγώ το έχω αρκετό καιρό όπως και το προηγούμενο μοντέλο και δουλεύουν μια χαρά. Αυτό δουλεύει ακόμα καλύτερα αφού έχει καλύτερη εμβέλεια. Η ρύθμιση με το ρούτερ είναι πάρα πολύ απλή.Πατάμε από το ρούτερ το κουμπί WPS το οποίο αναμοσβήνει και ταυτοχρόνως πατάμε το κοκκινο κουμπί από το repeater και περιμένουμε να συντονιστεί με το ρούτερ. Για να καταλάβουμε ότι είναι οκ πρέπει από το repeater η λυχνία να παραμένει σταθερή πράσινη και όχι κίτρινη η πορτοκαλί που σημαίνει ότι δεν συντονίστηκε με το ρούτερ. Αλλιώς ξανακάνουμε τη διαδικασία. Ούτε κωδικούς ούτε τίποτα. Εγώ όπως το έχω τοποθετήσει δεν ξανασχολήθηκα κι έχω σήμα φουλ σε όλους τους χώρους του σπιτιού ,έξω στην αυλή ακόμα και στην ταράτσα.Μόλις το βγάζω από τη πρίζα αμέσως από φούλ σήμα πέφτει στο μισό μέσα στο σπίτι κι έξω δεν έχω καθόλου. Συνδεμένο με ρούτερ της cosmote.

Username

1 Reply

Despinastamatis

Γεια σας μια ερώτηση έκανα αυτά που γράφεις αλλά δεν συνδέεται στο ίντερνετ μπορείς να με βοηθήσεις κάνω κάτι λάθος;

1 Comment

IOANNIS_z12

Γράφω παραπάνω την διαδικασία όπως ακριβώς την έχω κάνει κι εγώ και λειτουργεί. Πόσο ποιο απλά. Ούτε κωδικούς ούτε τίποτα. Αυτό που μπορώ να φανταστώ μήπως εκεί που το βάζεις δεν έχει καλό σήμα wifi από το κεντρικό ρούτερ. Εγώ έχω δύο στη διάθεσή μου το ένα μάλιστα είναι το προηγούμενο μοντέλο και δουλεύει ακριβώς στο δίπλα διαμέρισμα που έχω μια χαρά. Αυτό το AVM Fritz!Repeater 600 δουλεύει από τότε που το πήρα χωρίς πρόβλημα. έχω σήμα παντού. Μόλις το βγάζω από τη πρίζα το wi fi πέφτει εμβέλεια πάρα πολύ.

Username