Καλησπέρα σε όλους.
Αγόρασα αυτό το προϊόν (Logitech MX Keys) χάρη στις άψογες κριτικές που έχει. Και σε ότι αφορά την αφή, την αίσθηση, τις λειτουργίες και την ευκολία του δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι άψογο.
Ωστόσο αποσυνδέεται συνέχεια. Και όταν λέω συνέχεια, εννοώ συνέχεια. Κάθε 5λεπτο χωρίς υπερβολές. Η "αποσύνδεση" στην οποία αναφέρομαι είναι ότι σταματάει να σου δίνει δυνατότητα να πληκτρολογείς και αναβοσβήνει ο αριθμός 1 πάνω δεξιά από τις 3 διαθέσιμες συνδέσεις. Σαν να προσπαθεί να συνδεθεί με τα windows. Τα Smart keys δουλεύουν αλλά δεν έχω τα υπόλοιπα. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι να το κάνω μερικές φορές on/off από πίσω και επανέρχεται. Όχι πάντα. Και τα νεύρα μου έχουν γίνει σμπαράλια.
Υπόψιν (για να προλάβω απαντήσεις):
* Το πληκτρολόγιο δεν έχει πέσει ποτέ.
* Χρησιμοποιώ το official receiver πάνω στο οποίο έχω και το αντίστοιχο ποντίκι MX της Logitech. Το ποντίκι δεν έχει αποσυνδεθεί ποτέ.
* Το receiver βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη του μέτρου από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.
* Έχω δοκιμάσει να βάλω και τα 2 ξεχωριστά receiver σε 2 διαφορετικές θύρες USB και πάλι το πληκτρολόγιο κάνει τα δικά του.
* Έχω δοκιμάσει τα receiver και σε θύρες USB 2.0 και USB 3.0.
* Έχω την official σουίτα της Logitech και έχω κάνει όλα τα update και firmware update.
* Και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι έχουν γίνει link στην σουίτα και τα βλέπει και τα δύο.
* Δεν έχω συνδέσει το πληκτρολόγιο με τίποτε άλλο εκτός του PC μου για να πεις ότι κάνει conflict με κάτι.
Έχει κανείς καμιά πρόταση;
Μόνο μη μου πείτε να ανοίξω αίτημα στην Logitech. Χειρότερο και πιο ανούσιο customer και technical service νομίζω δεν έχει υπάρξει στον πλανήτη. Το ξέρω από μια κάμερα Logitech που έχω και την ένιωσα την εξυπηρέτηση τους.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.