La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
lamprini_agzigiokaroglou

Καλησπέρα σας!
Ήθελα να βρω μία κρέμα peeling εμπορίου ήπιας απολέπισης για λιπαρό δέρμα(έχω κάνει παλιότερα κ χημικό από δερματολόγο)
Χρησιμοποιεί κάποια το συγκεκριμένο προιόν? Το προτίμησα από άλλα, γιατί έχει σαλικυλικό οξύ..
Φοβάμαι η αλήθεια είναι μη γίνω κατακόκκινη κ ξεφλουδίσει όλο το πρόσωπο, δεν θέλω να είναι τόσο ισχυρό.
Συμβουλές και προτάσεις παρακαλώ κορίτσια.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

CookieSloth

ειναι εξαιρετικα απαλο σαν peeling πιστεψε με εχω υπερευαισθητο δερμα λιπαρο με ακμη και το χρησιμοποιώ ανετα μια φορα την εβδομαδα

Nume de utilizator
Stayroyla_Anastasia

Το έχω χρησιμοποιήσει δυο φορές. Είναι μεν κρέμα αλλα έχει και πολυ μικρούς κόκκους που δεν ενοχλούν. Προσωπικά δεν παρατήρησα ερεθισμό. Δοκιμασέ το χωρίς φόβο μια φόρα την βδομάδα αρχικά και αν δεν σου κάνει βάλτο στο σώμα. Μια άλλη επιλογή είναι και το Helenvita Acnormal Peeling Gel For Oily Skin που έχει μανδελικό οξύ. Και τέλος τα Enzyme Peeling τα θεωρώ και αυτά πολύ καλά.

3 Comentarii

lamprini_agzigiokaroglou

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση.
Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα ήπιο ξεφλούδισμα, αλλά το προιόν αυτό δεν κάνει.
Υπαρχει κάποιο enzyme peel που δοκίμασες και προτείνεις?
Σευχαριστώ πολύ ούτως ή αλλως

Stayroyla_Anastasia

Δυστυχώς του εμπορίου δεν εχω δοκιμάσει. Μονο επαγγελματικά που δεν βρίσκω link για να σου πω. Απο κει και πέρα αν θελεις ξεφλούδισμα θα πρεπει να ανατρεξεις σε μεγάλα ποσοστά που σε ελληνικα sites δεν πουλανε...

Nume de utilizator