Πως γίνεται να είναι 620 watt και να μην καίει τίποτα που γράφεται στα σχόλια; Δηλ. κάτι Juro-Pro των 225 watt δεν καίνει απολύτως τίποτα; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει περί της κατανάλωσης με καθημερινή χρήση; Ευχαριστώ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Πως γίνεται να είναι 620 watt και να μην καίει τίποτα που γράφεται στα σχόλια; Δηλ. κάτι Juro-Pro των 225 watt δεν καίνει απολύτως τίποτα; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει περί της κατανάλωσης με καθημερινή χρήση; Ευχαριστώ.
4 Απαντήσεις
Kαταστροφη ειναι ΟΛΟΙ οι αφυγραντηρες με ζεολιθο. Ειναι μια αντισταση 600 κ κατι watt. Αν εχεις κλιματιστικο, η θερμανση του χωρου ειναι για αντιστοιχη "αποδοση" στο 1/4 απο οτι ο αφυγραντηρας. Δηλαδη δεν συγκρινονται. Το μονο υπερ του ζεολιθου ειναι οταν δεν εχεις κλιματιστικο στον χωρο η αλλη πηγη θερμανσης κ η θερμοκρασια του χωρου ειναι κατω απο 15 βαθμους , οποτε ουτε η χρηση των αφυγραντηρων με συμπιεστη(οικονομικοτεροι στην χρηση) δεν ειναι εφικτη γιατι δεν αποδιδουν σε ψυχρους χωρους, αρα ζεολιθος μονο εκει ειναι μονοδρομος.
θα σου πω... αν δεν μπορει να κατεβασει τη υγρασια του σπιτιου στα επιθυμητά επίπεδα ,Αλίμονό σου.... θα σε ταράξει η ΔΕΗ! αυτό είναι σχετικά εύκολο να γίνει καθώς σε ένα σπίτι 80 τετραγωνικά αν έχει υγρασία το μερος δεν μπορεί να δουλέψει μόνος του .δεν επαρκει η αποδοση του και δεν κοβει! την επαθα εγω.
επειδή έχει μεγάλη Κατανάλωση ρεύματος θα πρέπει οπωσδήποτε στο χώρο που βρίσκεται να μπορεί να τον κάνει κουμάντο
ειναι 620 watt την ωρα, στη μεγαλη σκαλα και συνεχομενη λειτουργια. Σε αυτοματη λειτουργια, μολις πιασει το ρυθμισμενο επιπεδο υγρασιας, κλεινει, ανοιγει για ελεγχο υγρασιας σε 1 ωρα, και λειτουργει αν απαιτειται αλλιως ξανακλεινει. Το εχω ΜΟΝΙΜΑ σε 24ωρη λειτουργια στο σαλονι με ανοιχτες πορτες υπνοδωματιων, ρυθμισμενο σε υγρασια 45% Auto. Ο λογαριασμος μου ανεβηκε περιπου 40-50€ το μηνα, αλλα κυκλοφορω με φανελα και μια μπλουζα φλις χωρις αλλη θερμανση. Μονο τωρα που εριξε χιονια εξω εβαλα σομπα, γιατι η θερμοκρασια επεσε απο τους 16-17 βαθμους που κρατουσε απο μονο του. Για τα δικα μου μετρα, ειναι αρκετα οικονομικος.