Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

3 Antworten

GEORGIOS Τ

Όχι καμία συσκευή από το site του Σκρουτζ δεν μπορεί να δουλέψει στη διακοπή ρεύματος υπάρχει μόνο από ότι έχω ακούσει από την αντιπροσωπεία της panasonic αν το πάρεις στην ελληνική υπάρχει ένα μοντέλο μπορεί να το κάνει όλα αυτά που είναι στο skroutz που έρχονται από Ιταλία Γερμανία Πολωνία και άλλες χώρες δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα το παρόλο που το αναφέρουμε όλα τα καταστήματα και το site είναι λάθος βέβαια αν το πάρετε από την αντιπροσωπεία έχει τα διπλάσια λεφτά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο εγώ το είχα πάρει πριν από τρία χρόνια 22 ευρώ και τότε στην αντιπροσωπεία το είχαν 45 για μία φορά που θα τύχει στο χρόνο να γίνει μία διακοπή ρεύματος βέβαια τώρα δεν υπάρχει δυνατότητα εάν έχεις βάλει internet 50αρι και πάνω συνδέονται με οπτικές ίνες και πρέπει να περάσεις από το καινούργιο ρούτερ τη γραμμή που σημαίνει ότι ακόμα και αν δουλεύει η συσκευή όταν γίνει διακοπή ρεύματος δεν δουλεύει γιατί δεν μπορεί να δουλέψει το ρούτερ εκτός αν έχεις ups για οικιακή χρήση πολύ σπάνιο να έχεις UPS

Benutzername
Benutzername
Benutzername